Kalite standartlarının yüksekliği ile tanınan Tutku İç Giyim, 1986 yılından bu yana gelişim göstererek sektörde fark yaratmıştır. Şahsi mağazaları dışında da ürünlerinin pazarlamasını yapan marka, kadın ve erkek iç giyim parçaları üretir. Hepsine Rakip, Tutku iç giyim parçaları ile birlikte çeşitli markaların ürünlerini alabileceğiniz önde gelen sitelerdendir. Atlet, boxer, yarım atlet, termal içlikler gibi son derece geniş bir ürün yelpazesi vardır. Ürünleri %100 pamuktan üretildiği için cilde zarar vermez ve temizliği son derece kolaydır.

Kadın İç Giyimde Trend Modeller

İç giyim parçalarında öncelikle cildi tahriş etmeyecek sağlıklı ürünler tercih edilmelidir. Bununla birlikte trendleri değişen iç giyim parçalarında modern dokunuşlar her kadının ilgisini çeker. Tutku iç giyim modelleri bu noktada kadınların beklentilerini tam olarak karşılıyor. Hem kaliteli hem modern tasarımları ile her kadının zevkine hitap eden ürünleri mevcut.

Kullanım rahatlığı sağlayan askılı penye yarım atletleri ve zıbınları, markanın en çok satan ürünleri arasında yer alıyor. İçlik tayt modelleri ise dışarıda da rahatlıkla giyebileceğiniz modern tasarımlardan oluşmaktadır.

Kadınların boxer modellerinde en çok ihtiyaç duyduğu dikişsiz modeller, Tutku farkı ile son derece kaliteli şekilde üretiliyor. Pantolonlar ve elbiselerle kullanıldığında herhangi bir dikiş izi göze çarpmıyor. Aynı zamanda toparlayıcı ürünlerle bedeninizi daha sıkı gösterebiliyorsunuz.

Erkek İç Giyimde En Kaliteli Parçalar

Tutku İç Giyim, erkekler için üretmiş olduğu boxer ve atletlerle sektörde fark yaratmayı başarmıştır. Yıllar boyunca en çok satan markalardan olan Tutku, günümüzde hala popülerliğini koruyor. Erkek iç giyim parçaları arasında slipler, renkli boxerlar, pamuklu penye giyim parçaları yer alıyor.

Paçalı ve likralı kumaşları, kullanım rahatlığı sağladığı gibi uzun süre kullanım için uygundur. Giyim parçalarının temizliği çamaşır makinesinde yapılabiliyor ve renginde solma, yıpranma gibi sorunlar olmadığı biliniyor.

Bebekler için En Sağlıklı İç Giyim Modelleri

Cildi son derece hassas olan bebekler için seçilecek her ürüne ekstra dikkat etmek gerekir. Özellikle iç giyim parçalarının pamuk olması ve kaliteli olması çok önemlidir. Tutku, bebekler için zıbın, şapka, slip, külot ve atlet üretimleri yapıyor. Kalitesi ile dikkat çektiği gibi Tutku iç giyim fiyatları da sektörün rekabetçi firmalarından olduğu için oldukça uygun.

Yaz Tatili için Tüm İhtiyaçlarınız Tek Adreste

Hepsine Rakip, aradığınız iç giyim modellerinin tamamını rahatlıkla bulabileceğiniz önde gelen firmalardan biridir. Yaz aylarında daha hassas olan cildiniz için kaliteli parçalarla birlikte birçok ürünün satışına yer veriliyor. Yaz tatilinde ihtiyaç duyabileceğiniz:

  • Toparlayıcı sutyenler
  • Askılı yarım atletler
  • Dikişsiz boxerlar
  • İp askılı atletler
  • Erkek çocuk slipleri
  • Kadın bikini modelleri
  • Yüksek bel bato külotlar

Kategorileri arasında yer alan ürünlerden bir kısmı. Tutku erkek ve kadın iç giyim parçaları ile birlikte çocuklar için de ürünleri satın alabilirsiniz. %100 pamuklu olan ürünleri, uzun vadede kullanabileceğiniz kaliteli parçalardır.