Akü Arızası Neden Oluşur?

Akülerin arızalanmasının en önemli sebebi uzun süre çalışmamasıdır. Ayrıca soğuk havalar da akülerden istenen akımın alınmamasına neden olabilir. Elektriksel sorunlardan dolayı da aküler boşalabilir veya aküden akım alınamayabilir. Firma olarak gerek teknik ekibimiz, gerekse modern ekipmanlarımız ile tüm bu sorunları çözebilecek kapasiteye sahibiz. Akü takviye ekibimiz aynı zamanda iyi birer elektrikçi olarak da hizmet verebilecek ehliyete sahiptir. Bunun yanında motor konusunda da acil yardım bilgileri bulunmaktadır.

Akü Takviyesi mi? Çekici mi Lazım?

Acil Akü Takviye olarak, müşterilerimizin memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. İstanbul 7/24 Akü denildiğinde firmamızla iletişime geçildiğinde, müşterilerimizin boşuna çekici masrafı yapmaması için arızanın aküden kaynaklı olup olmadığını şu sorularımızla teyit etmekteyiz;

  • Marşa basıldığında, normalden çok daha az marş sesi gelmesi

  • Kontak çevrildiğinde aracın titremesi ama çalışmaması

  • Kontak çevrildiğinde hiç ses çıkmaması

Bu sorunlar genellikle aküden kaynaklanmaktadır. Müşterilerimizden detaylı bilgileri alan acil müdahale ekibimiz, sadece takviye için değil elektriksel sorunlar için de malzeme ve ekipman getirmektedir.

Firmamızın Çalışma Prensipleri Nelerdir?

Firma olarak, İstanbul akü takviye sektöründeki liderliğimizi şu prensiplere borçluyuz;

  • En geç 15 dakika içerisinde, arızalı araca ulaşmaktayız. Tecrübeli ekibimiz sayesinde, adres bulma sorunu yaşamayarak, aracın yanına kadar süratle ulaşabiliyoruz.

  • Tatil günler de dahil olmak üzere, 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz

  • Takviyelerimizi araçtan araca değil, yedek akülerle yapmaktayız

  • Faaliyetlerimiz esnasında araca zarar vermiyor ve yanlışlıkla bir zarar verildi ise anında ücretsiz gideriyoruz

  • Kullandığımız tüm ekipman ve malzemeler bu iş için özel olarak üretilmiş, son teknoloji ürünleridir.

Firma olarak aracı çalıştırmadan geri dönmeme garantisi veriyoruz. Aracı çalıştıramadığımız takdirde ücret talep etmiyoruz. Acil müdahale araçlarımızda her araç cinsi için kaliteli akü ve malzemeleri bulundurmaktayız.

Diğer Hususlar

Acil Akü Takviye olarak sadece takviye yapmamakta, gerekiyorsa akü ve bağlantılarının yerinde bakım ve onarımlarını da yapmaktayız. İstanbul 7/24 Akü yardım olarak sizlere gece gündüz demeden tüm bölgelerde destek sağlıyoruz. Ayrıca akü satışı ve takviye ile kurtarılamayacak aküler için yedek akü verip, eskisini sağlıklı olarak şarj da etmekteyiz. Böylece müşterilerimiz işlerinden geri kalkmayıp, daha rahat bir zamanda şarj edilmiş akülerini alabilmektedir.

Detaylı bilgi ve iletişim : www.acilakutakviye.com