Küçükçekmece Halkalı Bezirganbahçe'de bulunan bir sitede kavga ihbarı alan polis olay yerine gittiğinde Medine Çakatay, polislere komşusu Sevilay P.'a ulaşamadığını ifade etti.

'KAFASINI DİNLEMEK İÇİN DIŞARI ÇIKTI' DEDİ  

Bunun üzerine polisler daireye çıkarak kapıyı çaldı. Kapıyı açan Tuğçe S.'a polisler, annesini sordu. S. ise annesinin evde olmadığını söyleyerek, “Erkenden 'kafamı dinleyeceğim' diyerek dışarı çıktı. Halen de gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyorum" dedi. Polislerin eve girmesine de izin vermeyen Tuğçe S., kısa bir süre sonra annesini öldürdüğünü itiraf etti. 

ANNEMİ ÖLDÜRDÜM BANYODA 

Tuğçe S., “Annemi öldürdüm. Kendisi banyoda" dedi. Olay yerine giren polis ekipleri Sevilay P.'ın sırtüstü yattığını ve kafasının olmadığını gördü. Bunun üzerine Tuğçe S. polislere, 'annemin kafası da mutfakta tencerenin içinde" dedi. İnceleme yapan polis, Sevilay P.'ın sol bacağındaki etlerinin de satırla kemiklere kadar çıkarılıp bir kovaya koyulduğunu gördü. 

GÖZALTINA ALINDI 

Yaklaşık 4 yıl öncesine kadar acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı öğrenilen Tuğçe S., Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. S.'ın şizofren tanısı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. S.'ın annesine evin kendi üzerine yapmasını istediği bu nedenle de tartıştıkları kaydedildi