SİİRT (AA) - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ve Jandarma Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu ile valiliğe ziyarette bulunan Orgeneral Çetin, şeref defterini imzaladı.

Çetin, yaptığı konuşmada, jandarma tarafından icra edilen faaliyetleri yerinde görmek için 81 ili ziyarete devam ettiklerini söyledi.

Bugün de daha önce görev yaptığı yerlerden biri olan Siirt'e geldiklerini belirten Çetin, şunları kaydetti:

"Buradaki çalışmaları çok değerli valimizle, güvenlik kollarımızla değerlendireceğiz. Memleketimizin huzuru için, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için tüm imkanlarımızı kullanarak güzel ülkemizde her köşede güvenliği en iyi şekilde sağlayacağız. Hiçbir problem yoktur, rahat olun. Allah'ın yardımıyla, siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle, güvenlik kuvvetlerimizin, askerimizin, kahraman polisimizin mücadelesiyle sizlerin huzuru en iyi şekilde sağlanacaktır."

Vali Atik de Orgeneral Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, jandarmanın çok daha aktif ve dinamizm kazanmış durumda olduğunu söyledi.

"Bu görev anlayışıyla biz de ilimizde, jandarma bölgemizde huzur ve sükununu onların desteğiyle sağlayacağız." diyen Atik, Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Orgeneral Çetin, daha sonra beraberindekilerle valilik makamına geçerek Vali Atik ile bir süre görüştü.

Vali Atik, Orgeneral Çetin'e Türk bayrağı işlemeli Siirt tiftik battaniyesi takdim etti.