Yaklaşık otuz yıl öncesi Londra’da ileri görüşlü ve yetenekli bir kuaför olan John Frieda, kadınların ne istediklerini keşfetti. Kadınlar parlak, elektriklenmeyen, bakımlı saçlar, güzel bukleler, dolgun saçlar istiyordu. Sektörde bu istekleri sağlıkla bir şekilde karşılayacak ürünler yetersizdi. Ya da çok pahalı olduğu için herkesi ulaşması imkânsızdı. Frieda 1989 yılında Frizz Ease adlı inovatif saç serumunu piyasaya sürerek kadınlara parlak ve pürüzsüz saçlar vadetti. Bu serum ünlü “Instyle” dergisi tarafından “Son On Yılın En İyi Ürünü” olarak seçildi. İlk ürünün piyasaya çıkışından günümüze kadar yenilikçi anlayışını devam ettiren ve en iyi saç bakım ürünleri içinde yer alan bir markadır.

John Frieda Ürünleri

Frizz Ease saç serumunun ardından Frieda yedi farklı seri ile saç bakımı konusundaki uzmanlığını ortaya koydu. “Blonde” serisi ile sarı saçların ihtiyaçlarını karşılayan şampuan, bakım kremi, saç maskesi, saç şekillendirici ürünler, daha kalıcı bir sarı renk oluşturur. “Detox”serisi ile saçı kökten uca yenileyen ürünler sunar. “Brillnt Brunette” serisi kahverengi saçlara özel ürünler içermektedir. “Luxusrios” serisi ince telli saçlar için hacim veren şampuan, krem, maske, saç şekillendiriciürünlerdir.“Repair” serisi de onarıcı etkiye sahip ürünlerden oluşmaktadır. Derinlemesine temizlenmiş, sağlıklı, parlak, dolgun saçlar için gerekli tüm içeriklerin yer aldığı bu saç bakım ürünleri AR-GE çalışmalarıyla sürekli yenilenmektedir.

Saç Sağlığı Ve Bakımı

Saç sağlığı ve bakımı denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan ve aynı zamanda muadillerinden oldukça uygun fiyata satışa sunulan Frieda ürünleri seçkin mağazalarda ve şimdide marketlerde yerini almaktadır. Vücudumuzun, yüzümüzün, ellerimizin rutin bir bakıma ihtiyacı olduğu gibi saçlarımızın da özenli bir bakıma ihtiyacı vardır. John Frieda ürünleri ile tüm saç tiplerinin ihtiyacı olan bakım ve onarım sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Sağlıklı bir güvenli bir onarım ve bakım ürünü denildiği zaman ilk akla gelen John Frieda; uluslar arası kalite standartlarındaki ürünleriyle hizmetinizde yer almaktadır. https://www.recete.com/john-frieda/ sayfasında ise en yeni ürünleri inceleyerek size en uygun olan bakım ve onarım ürünlerini temin etmeniz mümkün olmaktadır.