Sunulan Ürünler

Kampa, ülkenin en geniş kapsama sahip pompa ve yedek parçalarını sunan sitesi ile kalite odaklı çalışıyor, sunduğu ürünler ise;

· Pompalar

· Dalgıç Pompaları

· Sirkülasyon Pompaları

· Petek Temizleme Makinaları

· Hidroforlar

· Sanayi Tipi Vantilatörler

· Fanlar

· Su Motorları

· Hırdavat ve Tesisat Malzemeleri

Olarak sıralanabilir. Bu ürün çeşitliliği içinde daima her ihtiyaca uygun çözüm ilkesiyle hareket eden firma, ekonomik yönden de ürünlerinde büyük avantajlar sağlıyor.

Petek Temizleme Makinası

Kampa, petek temizleme makinası alanında oldukça geniş üretim ve tesisat bilgisine sahip bir firma. Kendi üretimi olan petek temizleme makinesi ihtiyacı olan müşterilerine ulaştırılmasını, bakımlarını ve teknik servis hizmetlerini sunuyor. Bu makinaları aynı zamanda dünya üzerindeki çok sayıda ülkeye de ihraç eden firma, ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Dinamik anlayışa sahip Ar-ge konusundaki çalışmaları ile firma bu makinaların geliştirilmesini ve yeni modellerin üretimini de sağlıyor.

Pompa ve Hidroforlar

Kampa, dalgıç pompadan sirkülasyon pompasına çok geniş alanda, bol pompa çeşidi ile hizmet sunuyor. Ayrıca hidrofor alanında da paket hidroforlar, yangın hidroforları ve hidrofor gurupları gibi çeşitli ürün seçeneklerini en hesaplı fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Online satış imkanları, belli miktar üzerindeki satışlarda ücretsiz kargo gibi avantajlarla firmadan ürün alma şansına sahipsiniz.

Fan ve Aspiratörler

Hava sirkülasyonu ve havanın tahliyesinde kullanılan bu ürünler konusunda da Kampa geniş ürün gamı sunuyor, bu kapsamda radyal fan, salyangoz fan, hücreli fan, kanal tipi fan, sanayi tipi aspiratör ve aksiyel aspiratör gibi çeşitleri bulunduruyor. Firma online satış yaptığı Kampa’da nitelikli bir hizmeti müşterilerine ulaştırıyor. İade ve değişim garantisi ile ekonomik alışveriş imkanı veriyor.

En kaliteli petek temizleme makinesi ürünleri için www.kampa.com.tr web adresini ziyaret ederek tüm modelleri inceleyebilirsiniz.