Çanakkale ve Balıkesir arasında uzanan Kaz Dağları harika doğası ile misafirlerini karşılar. Milli park statüsünde yer alan Kaz Dağları doğayla iç içe tatil yapmak isteyenler için oldukça huzurlu ve sakin bir adrestir. Kaz Dağları civarında yer alan köylerde oldukça keyifli ve huzurlu bir tarif geçirmek mümkündür. Çam ağaçları arasında yerleştirilmiş olan ahşap bungalovlar deniz manzarası eşliğinde misafirlerini karşılar. Bunun yanı sıra Kaz Dağları civarında yer alan köylerden biri olan Adatepe’de tarihi Rum evleri ise tatil yapmak isteyenler için  Kaz Dağları butik oteller  ziyaretçilerine oldukça keyifli bir tatil deneyimi sunar. Köy ve deniz manzarası olan odaları ile farklı bir deneyim sunarak kişilerin oldukça huzurlu tatil geçirmelerine fırsat verir.

Kaz Dağlarında Kamp

Ormanlık alanlarının oldukça yaygın olduğu Kaz Dağları, bitki örtüsü bakımından oldukça zengindir. Birbirinden farklı ağaç türüne ev sahipliği yapan Kaz Dağları oksijen bakımından dünyanın en zengin kaynakları arasında yer alır. Genç ağaçların yaygın olduğu Kaz Dağları bol miktarda oksijen sağlayarak oksijen kaynağı olarak Alp Dağlarını geçer. Ziyaretçilerine eşsiz bir tatil fırsatı sunan bu bölge çeşitli kamp alanları ile tatilini doğayla iç içe bir şekilde geçirmek isteyenler için oldukça ideal bir yerdir. Seyrine doyulmaz manzaralar sunan kamp alanları ile misafirlerinin her zaman bu bölgelerden yana tercih yapmalarına olanak sağlar.

Kaz Dağlarında Konaklayabileceğiniz Otel Konseptleri

Tertemiz doğası ve masmavi denizin bir araya geldiği Kaz Dağları ziyaretçilerine oldukça dingin ve keyifli bir tatil keyfi sunar. Kaz Dağlarında sakin bir tatil geçirmek isteyen kişiler için çeşitli otel konseptleri ile kişileri karşılar. Beş yıldızlı, butik ,termal ya da bungalov gibi farklı otel konseptleri ile ziyaretçilerine farklı tatil deneyimi yaşamaları için fırsat sunar. Kaz Dağları otel bakımından oldukça farklı hizmetleri ile kişilerin konforlu bir tatil yaşamaları sağlanır. Her bütçeye uygun fiyat aralığında bulunan bu oteller arasında fiyat karşılaştırması yapmak adına kullanıcılar neredekal.com sitesinden yararlanıp kendileri için en uygun fiyatlı oteli keşfetmiş olur. Sizler de farklı konseptlerde tatil deneyimi yaşamak adına hemen neredekal.com sitesini inceleyebilirsiniz.