Koltuk Takımı hepimizin evinde yer alan ve son derece işlevi olan bir eşyadır. Hepimizin zevkimize göre seçip aldığı bu mobilyalar, salonumuzda şık bir hava oluşturmakta ve misafirlerimizi son derece konforlu bir ortamda ağırlamamızı sağlamaktadır. Evet, mobilyada şıklık bir yana konforlu olmasına da dikkat ederiz. Hem konforlu hem de uzun ömürlü mobilyalar ile evinizin havasına hava güzelliğine güzellik katma zamanı.

Eşi benzeri olmayan özel kumaşlardan ve son moda aksesuarlardan üretilmiş olan bu koltuklar, herkes tarafından oldukça tercih edilmektedirler. Salonunuza yepyeni bir hava katacak olan bu mobilyalar, aynı zamanda tam da bütçenize uygun fiyata. Uzun süreli kullanacağınız sağlamlıkta ve hem renk hem de model olarak sizlere neşe saçacak olan mobilyalara çevrimiçi olarak ta ulaşabilir ve oturduğunuz yerden beğenip seçebilirsiniz.

Sosyal medya hesapları üzerinden düzenli olarak mobilya paylaşımı yapan mobilyacınızı takip edebilir ve yeni ürünlerden haberdar olabilirisiniz. Her yeni ürün ile yeni fırsatlar ve indirimler geldiğini de göz ardı etmeyin. Evinize bir şey almak isterken bir bakmışsınız ki ayırdığınız bütçe ile bir değil birçok şey almışsınız.

2022 Koltuk Takımı Modelleri

2022 Koltuk Takımı Modelleri ile bu firma, müşterisinin en çok tercih ettiği modeli özellikle bulundurmaktadır. Hem çokça beğenilmekte hem de çokça tercih edilmekte olan firma, müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Her sezonu hep yeni modeller ile açan firma, birbirinden farklı modelleri ile seçim yapmanıza yardımcı oluyor.  İstediğiniz modeli tercih edebileceğiniz ve sipariş ile kapınıza kadar getirebileceğiniz bu firma, hızlı ulaştırma yönü ile müşterisini son derece memnun bırakmaktadır.

Mobilya denince aklınıza ilk gelmesi gereken kaliteli ve güvenilir firma, mobilya seçmenize yardımcı olmak adına çeşitli kataloglar bulundurmakta ve sizlere bu şekilde mobilya hizmeti sunmaktadır. Daha önce benzeri kalitede bir hizmet almadığınızı iddia ediyor ve sizleri bu iddiayı deneyimlemeye davet ediyoruz. Sizlerin konforlu ve uzun ömürlü mobilya sahibi olması için yoğun bir şekilde çalışan firma, yedi yirmi dört saat hizmetinizdedir.

Fiyat

Fiyat, bir mobilya alırken özellikle dikkat ettiğimiz noktalardan biridir. Mobilya seçerken şıklığa, konfora ne kadar dikkat ediyor isek fiyata da o kadar dikkat ederiz ve etmeliyiz. Hem şık hem konforlu hem de uygun fiyata mobilya satışı yapan bu firma, inanılmaz indirimler de uygulamaktadır. Dönem dönem indirime giden ve hizmetini her kesime ulaştırmayı hedefleyen firma, şok kampanyalarına ara vermiyor.

Yedi yirmi dört hizmet veren ve kaliteyi ayağınıza kadar getiren İnegöl Mobilya, tüm Türkiye’ye mobilya gönderimi yapmaktadır. Yeni evlenen çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere müjde! Birbirinden şık mobilyaları sizlere son derece uygun fiyata sunan mobilyacınız, tüm ürünlerinde mutlaka garanti vermektedir. Garantisiz tek bir ürünün satışını yapmayan firmanız, geri iade de kabul etmektedir.

Her şekilde müşterisine hizmet için canla başla çalışıp çabalayan bu firma, her hizmetinde kalitesini konuşturmaya devam ediyor. Adından sıkça söz ettiren ve verdiği hizmet ile her yerde tercih edilen firma, kurulduğu günden bu yana oldukça büyük işler başarmıştır. Her başarısında bir adım öteye giden ve tecrübelerine bir yenisini daha katan bu firma, uygun fiyatları ile de müşterisinin yüzünü güldürmeyi ihmal etmiyor. Bir mobilyada fiyatı belirleyecek etkenler aşağıdaki gibidir.

*Kalite

*Renk

*El emeği

*Mobilyanın kargosu

*Kumaş