Dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak hizmet veren ve satış yapan Kyani hikayesi, 2005 yılına kadar uzanmaktadır. Powell çiftinin gezi amaçlı olarak gittiği Alaska'da, yerliler ile karşılaşması ve onların aşırı sağlıklı olmalarından etkilenmesi ile başlayan bu hikâye, temel olarak Alaska yabanmersini ve Alaska somonuna dayanmaktadır. Şu sıralarda Kyani sahtekârlığı haberleri oldukça çok karşınıza çıksa da, bu haberler tamamen asparagas haberlere dayanmakta ve firmayı kötülemeye dayanmaktadır. Ülkemizde de geniş bir kullanıcısı bulunan Kyani, network marketing sistemi ile satış yapmaktadır.

Bu sayede hem kendisi kazanan hem de satıcılarına kazanç sağlayan Kyani, oldukça geniş bir satıcı kitlesine sahiptir. Birçok kişiye gelir sağlayan bu firma, başlıca gıda takviyesi ve cilt bakım ürünleri üzerinde hizmet vermektedir. Başlangıç paketleri ve 3 farklı sağlık üçgeni ürünü sunan gıda takviyelerinde, bu ürünler Kyani Sunset, Kyani Sunrise ve Kyani Nitro olarak karşınıza çıkmaktadır. Ayrıca gece kremi, gündüz kremi, göz kremi, serum ve cleanser ürünleri de yer almaktadır. Güvenilir internet siteleri üzerinden sizlerde bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülkede yasal izinlerini alarak satış yapan Kyani, distribütörler üzerinden hizmet vermekte ve vergilerini ödemektedir. Düzenli olarak denetlenen Kyani firmasında, hiçbir şekilde bir sorun yaşamayacaksınız. Daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve vücudunuzun üretemediği maddelere doğal yollardan ulaşmak istiyorsanız, mutlaka Kyani'yi denemelisiniz.

Kyani Sahte Ürünlere Dikkat!

Her yıl firma değerini hızlı bir şekilde katlayan Kyani, dünya üzerinde birçok ülkede hizmet vermektedir. Müşterilerine değer veren ve geniş bir ürün yelpazesi sunan bu firma, birçok kişi tarafından yalan yanlış haberlere maruz bırakılmaktadır. Sahte satış siteleri üzerinden ürün alan insanların da yorum yaptığı bu sahtekarlık olayında, bu duruma düşmemek için sağlam sitelerden alış veriş yapmanız gerekiyor.

Mağdur olamadan bu ürünlere erişmek için kendinizde Kyani ekibine katılabilir, hem bu ürünleri temin edebilir hem de kazanç sağlayabilirsiniz. Kyani ekibine şahsi internet sitesi üzerinden başvurabilirsiniz. Satış ortaklığı ile hizmet veren Kyani, sizlere ek bir gelir sağlamaktadır.