Kuruluşundan itibaren müşteri memnuniyeti kazanmış olan firmamız, zemin çözümleri ve perde sistemleri alanlarında son teknoloji cihazlar, kaliteli malzemeler ve yüksek işçilik ile hizmet vermektedir. Ev ve yaşam alanlarının zemin döşemelerinde yoğun olarak tercih edilen malzemelerden olan laminat parke hizmetini yüksek kaliteli ve uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaktayız.

Laminat Parke Modelleri ile Yaşam Alanlarınızın Havasını Değiştirin!

Ev ve yaşam alanlarında en etkili dekorasyon unsurlarından biri olan zemin, günümüzde insanların sıklıkla tercih ettiği laminat parke olarak karşımıza çıkmaktadır. Web sitemizde yaşam alanlarının yer döşemesinde kişilerin tarzını istediği şekilde yansıtabileceği laminat parke modelleri mevcuttur. Fazla sayıda doku ve renk alternatifine sahip olan bu modeller, mekâna uygun olarak seçilmektedir. Meşe laminat ve çam laminat parke gibi çeşitli ağaçlardan ürettiğimiz modeller arasında lineer dokulu ve hareli ürünler mevcuttur.  Doğal çizgisel ağaç desenlerinden oluşan lineer dokulu laminat parke, ya da keskin dairesel hatlardan oluşan hareli modeller tercih edilebilir.

Web sitemizde yer alan derzli laminat parke modelleri her daim fark yaratmakta ve uygulandığı alanın değerini artırmaktadır. Uygulanan alana bu parkeler genişlik ve derinlik kazandırmaktadır. Nostaljik görünüm yaratmak isteyenler vintage laminat parke modellerini tercih etmektedir. Son zamanlarda trend haline gelen beton görünümlü laminat parke modelleri ise minimal dekoratif tarzını zeminlere yansıtmaktadır.

Geniş Renk Tonu Yelpazesine Sahip Olan Laminat Parkeler

Laminat parkelerin desenleri kadar renk seçenekleri de göze çarpmaktadır. Web sitemizde yer alan geniş renk skalasına sahip laminat parke modelleri mevcuttur. Odaları daha ferah göstermek isteyen kişiler tarafından ahşap renk parkeler tercih edilmektedir. Rustik bir alan oluşturmak isteyenler gölgeleri koyu hale getirilen ahşap parkeleri kullanmaktadır. Meşe ve akçaağacın açık tonlarından oluşan parkeler aydınlık bir ortam oluşturmaktadır. Bunların dışında abanoz, kiraz ve koyu ceviz tonlarındaki modeller de bulunmaktadır. Kısacası firmamız, her ortama uygun renk ve dokudaki laminat parke modellerini müşterilerine sunmaktadır.

Web sitemizde bulunan laminat parke modellerini göz atabilir, daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.