Erkeklerin günlük kombinlerine şıklık kattıkları aksesuarlar arasında saatler yer almaktadır. Farklı markaların sunduğu özel tasarımlar her tarza uygun saati bulmayı kolaylaştırmaktadır. Lüks koleksiyonlar sunan marka, luminor marina tasarım saat seven erkekler için etkili bir koleksiyondur. Estetik ve fonksiyonel olan özel tasarım ürünleri ön plana çıkmaktadır.

İş dünyasında veya özel davetlerde kullanılan şık ve lüks saat modelleri birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Vazgeçilmez ve klasikleşen ürünler arasında yer alan metal kayışlı saatler, en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Detayların, kullanıma yansıması ile de günlük hayatı kolaylaştıran saatler her erkek için ideal kullanıma izin verir. Saniye ekranı, saat ve dakika ekranı her anın kontrol edilmesine olanak tanır.

Göz Kamaştırıcı Bir Tasarım

Özel bir işçilik ile üretilen saat tasarımları arasında yer alan modeller şıklığı yansıtmaktadır. Farklı bütçelere sahip olan saatler, lüks ve tasarım sınıfında değerlendirilir. Zamanı ölçmek için farklı modeller, özel koleksiyonlarda sunulmaktadır. Ömürlük bir kullanıma sahip olan ürünler, titanyum özellikli bir kasadan elde edilir. Su geçirmez özelliğe sahip olan saatler, 10 bar su direnci ile üretilmektedir. Farklı renk ve desenler ile elde edilen modeller, şıklığı yansıttığı gibi belli bir sınıfı da ifade etmektedir. Çizilmez ekran sayesinde uzun kullanıma izin veren ürünler ayrıca her saniyenin kontrol edilmesini sağlamaktadır. Şıklık ve lüks sevenler, https://entropia.club/tr/product/luminor-marina-47-mm/ sayfasından koleksiyona göz atabilir.