Estetik görünümün yanı sıra psikolojik olarak da kişiye özgüven sağlayan saçlar, sağlıksız beslenme, aşırı stres, yorgunluk ve kalıtsal faktörler sonucunda dökülebilmektedir. Erkeklerde kadınlara nazaran daha fazla görülen bu sorun, günümüzde bazı modern ürünlerin kullanımı ile tedavi edilebilmektedir. Saç dökülmesi kadınlarda tüm bölgelerde bir dökülme, erkeklerde ise üst kısımlarda dökülme olarak başlamaktadır. Gün içerisinde 100 ila 150 adet saç telinin dökülmesi normal olarak kabul edilmektedir. Fakat bu sayının daha da artması saç dökülmesi yaşadığınızı göstermekte ve erken teşhis konulmaz ise kelliğe sebebiyet verebilmektedir. 

Mavi serum ile sağlıklı ve doğal saçlara kavuşmak daha kolay. İçeriğinde yer alan tamamen bitkilerden oluşmuş özler ile daha sağlıklı yollarla çözüme ulaşacaksınız. Toplum içerisinde saçları aşırı dökülenler ve bu durumdan rahatsızlık duyan birçok kişi var. Bu olumsuz duruma mavi serum ile son verebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan ve düzenli kullanım sonucu tam etkiyi sunan mavi su ile daha kaliteli ve daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Eğer bu ürünü şimdiye kadar denemediyseniz kullanmanızda yarar var.

Saç çıkartan mavi serum çok geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. İster sıvı olarak isterse de sprey olarak kullanılabilen bu ürün, genelde sıvı şekilde tercih edilir. Bu ürün her banyo sonrası belli periyotlar etrafında uygulanır. Önemli olan düzenli olarak kullanılmasıdır. Sprey olanını banyo yapmadan da kullanabilirsiniz. Sadece sprey ağzı ile saçınızın köküne sıkmanız yeterli olacaktır.

Bu ürün ile saç kökünden saç uçlarına kadar her alan onarılıyor. Özellikle saç kökü onarılarak daha sağlıklı saçların çıkması sağlanıyor. Ayrıca kökte meydana gelen ölü deri hücreleri de bu ürün ile yok olup gidiyor. Böylece saçınız baştan aşağıya kadar etkili bir onarımdan geçmiş oluyor. Mavi serum ürününü kullanarak etkiyi kendi gözünüzle görebilirsiniz.

Mavi Serum Kullanımı

Mavi serum rahat ve pratik bir kullanım alanını beraberinde getiren mucize bir üründür demek yanlış olmaz. Bu ürünü her banyo yaptığınızda kullanabilirsiniz. Ancak banyo işleminden sonra yani en son ki aşamada kullanmaya özen gösterin. Banyo işleminiz bittikten sonra ıslak saça ürünü uygulayabilirsiniz. Böylece mavi serum daha çok alana ulaşmış olur. Kuru saçlarda hem her yere ulaşması söz konusu olmaz hem de ürün miktarını daha çok kullanmış olursunuz. Bu yüzden ıslak saça uygulanan ürün daha fazla verim sunar.

Saçınıza hafif dokunuşlar yaparak masaj yolu ile ürünü birkaç dakika saç derinize uygulamanız gerekiyor. Herhangi bir yan etki barındırmayan mavi serumu kullanırken, farklı bir ürün kullanmamaya da özen göstermelisiniz.

Saç çıkartan mavi serum kullanım alanı açısından titizlik gerektirir. Ürünü ara vermeden tam 1 ay boyunca kullanmaya özen gösterin. Bir ay sonunda da yine kullanmaya devam edin. Bu süreç sonunda tüm saç sorununuz ortadan kalkacaktır. Hatta isterseniz saç sorununuz ortadan kalksa bile bu ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Doğal bitki özüne sahip olan mavi su normal kullanıldığı zamanda saçınızı beslemeye devam eder. Mavi serum satın alacağınız yerin kendini kanıtlamış markalardan olmasına dikkat etmenizde fayda var.