Geniş bir kullanıcı profili tarafından sıkı bir şekilde takip edilen n11 alışveriş platformu çeşitli kampanyalar hazırlayarak kullanıcılar üzerindeki ilgi çekiciliğini sürdürmeyi başarıyor. İndirimist sitesi ise n11’in tüm kampanyalarını tek bir sayfada topluyor.

n11 Kampanyaları

Dev alışveriş portallarından biri olarak bilinen n11 “Hayat Sana Gelir” sloganıyla alıcı ve satıcıları bir araya getiren popüler bir site. Son yıllarda devreye giren mobil uygulamanın sağladığı kolaylıklarla platformun kullanıcı sayısının daha da arttığını söylemek mümkün.

Tüketiciler alışveriş yapmak ve alternatiflerini değerlendirmek için gün içinde n11 sitesinde uzun süre vakit geçirmeyi seviyor. n11 bu sadakati kampanyalarla destekliyor ve kullanıcı memnuniyetini yükseltecek faaliyetine aralıksız devam ediyor.

n11’in en sevilen ve sabırsızlıkla beklenen kampanyaları neler merak ediyorsanız işte o kampanyalar:

n11 indirim kodu sayfasına giderek tüm aktif indirimleri görebilirsiniz.

Alışveriş Yap Kuponları Kap

n11’in en sevilen ve en bilindik kampanyalarından biri olan Alışveriş Yap Kuponları Kap kampanyası 1 Kasım-31 aralık tarihleri arasında geçerli. Bu tarihler arasında yapacağınız 11 TL’yi aşan her alışverişte kupon toplayarak, bu topladığınız kuponları 15 gün içinde kullanabilirsiniz. 11-99 TL arası alışveriş yaparak 11 TL değerinde 1 kupon, 100-249 TL arası alışveriş yaparak 11 TL ve 22 TL değerinde 2 kupon kazanabileceğiniz kampanyanın kazanımları alışveriş miktarına göre artarak devam ediyor. Kampanyaya göre 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılar 11 TL, 22 TL, 33 TL, 44 TL, 66 TL, 111 TL ve 222 TL değerinde 7 kupon kazanarak en yüksek indirim kuponuna sahip oluyor.

11.11 Alışveriş Günü Kampanyası

11.11 tarihi n11 tarafından yılın en uygun fiyatlı alışveriş yapılabilecek günü olarak ilan edilmiş durumda. Bu tarihte uygulama ve internet sitesi üzerindeki çok sayıda üründe büyük oranda indirim uygulanıyor. Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği n11 11.11 Alışveriş Günü Kampanyası büyük bir fırsat olarak görülüyor ve yoğun katılıma sahne oluyor. Bunun yanı sıra gün içinde ayrıca sürpriz fırsatlarla kullanıcılara farklı jestler yapılıyor ve ilginin devamlılığı sağlanıyor.

Ayın 11’i Kampanyası

Her ayın 11’inde n11’in sürpriz indirimli ürünleriyle avantajlı alışveriş fırsatlarını yakalayabilmeniz mümkün. Her ayın 11’inde platformun uygulama veya internet sitesini inceleyip kampanyaya dahil edilmiş ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.