İşte tamda burda nakit araç satışı arabanakit.com sitesi üzerinde aracınızı sadece 30 dakika'da Nakit paraya satabiliyorsunuz.

Arabanakit.com Nasıl Çalışıyor ?

Aracınızı hızlı ve güvenilir şekilde satabilmek için arabanakit.com üzerinden hemen teklif alabiliyorsunuz. Aracınızı 3 adımda fiyatlandırılıyor. Fiyatlandırma sizin gönderdiğiniz ekspertiz bilgilerine göre yapılmaktadır. Daha sonra sizin belirlediğiniz yerde ve saatte aracınızın yanına gelerek Ücretsiz ekspertiz yapılıyor. Eğer ekspertizde sizin söylediğinizin haricinde bir şey yoksa size verilen teklife sadık kalınarak aracınızın satışı yapılıyor. Ekspertizde fiyatı etkileyecek durumlar çıkarsa ona göre yeniden fiyat veriliyor. Sizin aracınızı satın alabilmek için en üst rakamlardan teklif yapılıyor.

Kredili Rehinli Aracınızıda Satabiliyorsunuz

Arabanakit.com üzerinden kredili rehinli araçlarınızda değerlendirebilirsiniz. Kredisi devam eden araçların satışı içinde yine başvuru yapabiliyorsunuz. Aracınzı satmak istediğinizde karşınıza çıkabilecek hertürlü engeli ortadan kaldırıyoruz. Kredi, rehin, haciz gibi satışı sorunlu araçlar içinde Nakit alım teklifi isteyebiliyorsunuz. Bu tip araçlarda tek şart borcun aracın bedelinden az olması gerekmektedir. Örneğin aracın değeri 100 bin borcu 50 bin Vb gibi olması gerekiyor.

Aracınızı Anında Nakit Arabanakit.com'da

Bizi diğer sitelerden ayıran en önemli özelliklerimizden bir taneside hemen nakit ödeme yaparak aracınızı anında Paraya dönüştürmektir. Nakit ödeme ile araç satın alan Türkiye'deki ilk online araba alım şirketiyiz. Yaklaşık 11 yıldan beri internet üzerinen araba alım yapmaktayız. Referanslarımız için instagram ve youtube kanalımız üzerinden göz atabilirsiniz.