Uzaktan eğitim sistemi içerisinde yardımcı kaynak ve test içeriklerinin de online erişim ile öğrencilerin hizmetine sunulması başarılarının takibi açısından son derece önemlidir. Öğrencilerin ihtiyaç duydukları derslerin testlerini çözerek öğrenme seviyelerini güncel olarak takip etmeleri online test hizmeti ile oldukça kolay.

8. sınıf test soruları özellikle sınav maratonunda girmiş öğrenciler için kaynak sağlaması açısından önemlidir. Online testler ise ücretsiz sorulara erişen öğrencilerin eğitimlerine en büyük destek profesyonelce hazırlanmış içeriklerdir. Basılı kaynak kullanımı her öğrenci için aynı çeşitlilik ve sayıda olamayabilir. Çevrimiçi kaynaklar zengin içerik açısından öğrenciler için bu kaynak eksiğini tamamlamakta.

Çevrimiçi konu anlatımları içeriğinin daha sık karşılaşıldığı online eğitim hizmetleri içerisinde sistemimiz tüm sınıflar için ayrı ayrı ders ve konu bazlı test içeriği hizmetini ücretsiz olarak öğrencilerin kullanımına sunmaktadır. 7.sınıf din testi içeriği gibi her bir derse tek tek önem verilerek hazırlanan sorularan her öğrencinin en yüksek fayda sağlaması temennimizdir.

Programını Yap Testlere Başla

Test uygulamaları sadece ders seviyesini ölçmek için değil aynı zamanda öğrencilerin dikkat ve odaklanma, optik form becerisi kazanma, hızlı okuma ve anlama gibi birçok kazanımlarını geliştirir.

Öğrencilerin öz denetimlerini yaparak kendi günlük programları arasında klâsik ders çalışma metotlarını dâhil edecekleri test çözme saatleri ile başarı ivmeleri yükselecektir. Öğrenciler konu tekrarı akabinde yapacakları testler ile dersleri pekiştirirler. Ayrıca geriye dönük ya da genel testler ile de bilgilerini hem güncel tutar hem seviyelerini arttırabilirler.

Eğitim hayatının gitgide çevrimiçi platforma taşındığı ve global dünyaya da bu şekilde yaygınlaştığı gerçeği veli ve öğrencileri bu yönde araştırma ve çalışmaya yöneltmiştir. Klasik okul eğitimden ileri seviye okul ve iş sınavlarına kadar birçok testin online olarak gerçekleştirilmesi, çocukları küçük yaştan itibaren sistemi kullanmaya alıştırma konusunda gereklilik arz eder.

Programlı ve düzenli yapılacak çevrimiçi test soruları çözme, yüksek oranda başarıya etki eder. Her ne kadar test denince 8. Sınıf test ve üniversite hazırlık testleri akla gelse de ilkokul 1. Sınıftan bu alışkanlığını geliştiren öğrencilerin başarısı gelecek yıllarına da olumlu bir şekilde yansıyacaktır.

Ücretsiz İçerikler

Her seviye ilköğretim öğrencisinin ihtiyaç duyduğu test kaynakları Testleribul adresinde ücretsiz olarak sunulmaktadır. 7. sınıf din test sorularından 1. sınıf testlerine kadar geniş bir içeriğe sahip sistem kullanım kolaylığı açısından tüm öğrencilerin konforlu bir şekilde test çözmelerine olanak verir. Güncel ve sürekli yeni eklenen testler hem ünite bazlı hem konu bazlı olarak öğrencilerin seviyelerini kontrol etmeleri için özenle hazırlanmaktadır.

Testlerinibul sistemi öğrencileri sınıf ve derslerine uygun içerikleri orantılı bir şekilde dağıtarak sunar. Özellikle 1. Ve 2. Sınıfların test soruları çeşitliliği genel olarak düşük seviyede tutulur. Ücretsiz test soruları içeriklerinin sayı ve konu içeriklerinin her seviye öğrenci için yeterli düzeyde olması, zorluk derecelerinin gerekli oranda ayarlanması özellikle öğrenciler gereksinimlerine uygun olarak ayarlanmaktadır.