Gelişmekte olan birçok şirketin, işe alım süreçleriyle beraber onlarca personele sahip olması sonrasında, kontrol mekanizmasının zayıflaması manuel veya insan yardımıyla yapılması çok güç olacaktır. Hem giriş hem de çıkışların kaydı tutulması, mesai süreçlerinin doğru bir şekilde hazırlanması gibi noktalarda sizlere yardımcı olan bu PDKS sistemi ile beraber en iyi şekilde yapınızı kurabilir, kurumsal olarak şirketinizin giriş ve çıkışlarının da kontrol altında olmasını sağlamış olabilirsiniz.

Personel Devam Kontrol Sistemi ile beraber firmaların çalışanlarının mesai saatlerini en uygun sistematik şekilde ayarlaması, mesai bitiş saatlerinin uygun şekilde sisteme kaydolması gibi süreçleri işleyerek personellerinizin ek mesai süreçlerinin de kontrolünü bu şekilde raporlayabilirsiniz. İş süreçlerinizde, ek mesaiye kalan personellerinizin ay bazında muhasebe süreçlerinin tamamı olmak üzere her şeyin raporlu olduğu sistemi, insana bağlı olmadan siz de bu programlarla beraber yapabilirsiniz.

Benzer şekilde firmaların mesai başlangıç ve bitiş süreçleri dışında kim izinli, kim işe geç kaldı? Gibi konularda da tüm detaylarıyla beraber hem görevlendirme hem de devamsızlık – mazeret gibi noktalarda sisteme not düşecek şekilde, muhasebe süreçleri dahil olmak üzere raporlama bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu verilerin kaydolduğu masaüstü ve web tabanlı veri tabanı üzerinde istendiği her vakit verilere ulaşabilir, geriye dönüş biçimde de tüm verilerin ulaşılabilirliğini sağlanabilirsiniz.

Prim Ödemelerinizi ve Mesai Süreçlerini PDKS İle Takip Edin

En iyi şekilde PDKS sistemleriyle birlikte artık şirketin tüm prim ödemelerinden puantaj sistemine kadar her şeyi takip edebiliyorsunuz. Bu aşamada ICS şirketiyle beraber çalışarak; modifiyeli ettirebileceğiniz bu sistemde, tüm özellikleri isteyebilir ve pek çok açıdan da ek özelliklerinizin de tanımlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Personellere ait puantaj sisteminde, prim ödemelerine dayalı bir sistem varsa mesai giriş – çıkış noktasında en iyi ve uygun biçimde devamsızlık mazeretleri, izinli olma gibi süreçlerin notları alınarak ay sonunda muhasebeye ek mesailer dahil olmak üzere tüm prim ödemelerinin de raporlarını bu sistem ile beraber sunabilirsiniz.

Sistem tarafından sizlere ön hazırlığın yapıldığı kadar, istediğiniz raporu da belirttiğiniz filtreleme nitelikleriyle beraber en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz. PDKS ile birlikte prim ödemeleriniz dahil olmak üzere IK sisteminde de İnsan Kaynakları aracılığıyla da beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacak raporlamaya sahip olabilirsiniz. Gerektiğinde geriye dönüş şekilde de bu raporlamaya sahip olmak her zaman mümkündür. Ek olarak pek çok özellikleriyle beraber yıl bazında da her zaman raporlama, veri analizlerinden faydalanabilirsiniz.