Kredisiz ev almak son dönemlerde ev sahibi olmak isteyenlerin en çok istediği ve araştırdığı hatta birçok kişinin ev sahibi olduğu bir sistemdir. Günümüzde tasarrufa ve birikime dayalı olarak ev sahibi olmanızı sağlayan tasarruf finansmanı başında ise Kolayevim gelir. Sektörün lider finansmanı olan Kolayevim, kredi çekmeden ev sahibi olmak isteyenlere kolay ve avantajlı yöntemlerle ev sahibi yapan sistem hizmetini sunuyor.

Bu sistemlerin her birisi alıcı odaklı olup her bütçeden kesime açıktır. Bu sistemler ile düşük, orta ya da yüksek gelirli herkes hayalindeki evin sahibi olabilir. Bir tarafta bu sistem sayesinde beğendikleri evi kolayca satın alabilen alıcılar ve evleri kolaylıkla satan satıcılar ile sistem son derece şeffaf ve güvenlidir.

Kolay Evim Sayesinde Taksitle Ev Sahibi Olun

Peşinatsız ev sahibi olmak için çözüm yolları arıyorsanız Kolayevim, aradığınız en doğru adres olacaktır. Siz de hemen hayalinizdeki evi bulup Kolayevim’e başvurarak sisteme dâhil olup alacağınız ev için hemen tasarruf yapmaya başlayabilirsiniz. Bu sistemde her alıcıya kendi imkânları doğrultusunda farklı avantajlar ve kolaylıklar sunulur.

Bütçenize ve şartlarınıza en uygun sisteme peşinatlı ya da peşinatsız dâhil olarak istediğiniz evi satın alabilirsiniz. Evinizin alınacağı zaman dâhil olduğunuz sistemde kura ile belirlenebildiği gibi kura olmayan sistemler de mevcuttur. Bu durum tamamen sizin imkânlarına göre düzenlenir.

Kolay Evim Nasıl Çalışır?

Peşinatsız ev almak isteyenlerin ilk adresi olan Kolayevim ile artık peşinat ödemeden ve kredi çekmeden ev sahibi olmak kolay oluyor. Kolayevim ile ev sahibi olmak için kredi çekmenize gerek yoktur. Bu sistemde sizin gibi ev almak isteyenlerle birlikte tasarruf havuzunda buluşarak ev sahibi olabilirsiniz.

Kolayevim sistemleri içerisinde farklı sistemler mevcuttur. Bu sistemlerde alıcılar durumlarına göre gruplandırılır. Siz de bu grubun bir parçası olarak tasarrufa katılarak ev sahibi olursunuz. Her ay sırası ile o grupta ödenen para ile bir kişiye ev alınır. Diğer sistemlerde kesin tarihli ev alımlarında ise taksitlerin bir kısmını ödedikten sonra eviniz kesinleştirilen tarihte alınır ve size teslim edilir.

Hayalleriniz Gerçek Olsun

Kredi ve faiz ödemeyecek durumda olan kişiler için çoğu zaman ev sahibi olmak bir hayal olarak kalırken Kolayevim artık bu hayallerinizi gerçekleştiriyor. Yapmanız gereken tek şey hayalinizdeki evi bulmak ve ona sahip olmak için Kolayevim ile iletişime geçerek tasarruf sistemlerine hemen dâhil olmaktır.