Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden Adana yılın dört mevsimi iş, eğitim, seyahat gibi nedenlerle ziyaretçilerin akınına uğruyor. PlusFly Adana Pegasus İletişim Hattı yolcularına 0850 500 23 11 numaralı hat üzerinden hizmet veriyor. Yurt içi ve yurt dışı sayısız lokasyon için olduğu gibi Adana için bilet satın almak, bilet değişikliği yapmak, koltuk seçip satın almak isteyen yolcular da Pegasus İletişim Hattı üzerinden hizmet alabiliyorlar. Bu sayede yolcular herhangi bir şekilde acente aramalarına gerek kalmadan tek bir telefon aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Üstelik PlusFly Pegasus Çağrı Merkezi aracılığıyla işlemlerini ücretsiz, hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilmenin de konforunu yaşıyorlar. Pegasus İletişim Merkezi aracılığıyla yapılan işlemlerde yalnızca kullanılan operatörün belirlediği tarife kapsamında bir ücret yansıması söz konusu oluyor. Pegasus Hava Yolları’nın resmi çağrı merkezinde ise her dakika başına ek bir ücretlendirme yansıtılıyor.

Uçak bileti almak isteyen yolcular birden fazla yöntem ile bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar. Adana Pegasus İletişim hattını arayacak uçak bileti satın almak bu yöntemlerin en hızlı ve güvenilir olanlarından biri olarak kabul ediliyor. 0850 500 23 11 nolu Adana Pegasus İletişim hattını arayan yolcular müşteri temsilcilerin kalkış yeri, varış yeri, gidiş tarihi, dönüş tarihi ve kişi sayısı gibi bilgileri veriyorlar. Bu bilgiler dahilinde müşteri temsilcisi en uygun uçuş seçeneklerini listeliyor ve yolcuyu detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Yolcu kendisi için en uygun uçuşu müşteri temsilcisine belirttikten sonra isim, soy isim, TCKN ve doğum tarihi gibi bilgilerini paylaşıyor. Ardından PlusFly’ın güvenli tuşlama sistemi aracılığıyla kredi kartı bilgilerini sisteme giriyor ve ödemesini gerçekleştiriyor. İşlemin tamamlanmasının ardından çağrı merkezi yetkilisi uçak bileti bilgilerinin yolcunun tercihine göre telefonuna ya da e-mail adresine gönderiyor.

Tüm Uçak Bileti İşlemlerinizi Pegasus İletişim Hattı İle Yapabilirsiniz

Seyahatlerinde hava yolunu tercih eden kişiler bilet satın alma dışındaki işlemlerini de Pegasus İletişim hattı aracılığı ile gerçekleştirebiliyorlar. Bunların başında ise bilet değişikliği geliyor. hattını arayan yolcular müşteri temsilcisine PNR numarası ya da bilet numarası gibi bilgilerini veriyorlar. Bu bilgiler sayesinde müşteri temsilcisi değişiklik yapılmak ya da açığa alınmak istenilen bilete ulaşabiliyor. Bilette değişiklik yapılması için ödenmesi gereken bilet değiştirme cezası söz konusuysa bu rakamı ve eski biletle yeni bilet arasında fiyat farkı varsa fiyat farkını hesaplayıp ödenmesi gereken toplam rakamı bildiriyor.

Pegasus Hava Yolları ülkemizde Low Cost prensibini benimseyen ve yolcularına en uygun bilet fiyatları ile ucuz seyahat etme şansı sunan en önemli firmalardan biri olarak kabul ediliyor. Pegasus Low Cost prensibini temel alarak bazı konularda tasarruf sağlıyor ve uçak bileti fiyatlarını çok daha ucuza satıyor. Uçak bileti fiyatlarının daha ekonomik hale getirilebilmesi için bagajsız seyahat alternatifinin yanı sıra uçak içi yiyecek gibi hizmetlerin ekstra olarak fiyatlandırılması yolunu benimsiyor.

PlusFly Tüm İhtiyaçlarınıza Yönelik Hizmetler Sunuyor

Hava yolu ulaşımının gelişmesi ile birlikte insanların tercih ettiği hizmetler arasında uçakta cenaze taşıma da yer alıyor. Özellikle cenazenin uzun mesafelere taşınmasının gerektiği durumlarda taşımanın uçakla yapılması tercih ediliyor. Tabii ki bu işlemin gerçekleştirilmesi için uyulması gereken bazı kurallar bulunuyor ve izinsiz bir şekilde uçakta cenaze taşıma işlemleri yapılamıyor. Bunun yanı sıra hava yolu şirketlerinin de işlemleri ile ilgili olarak koyduğu bazı kurallar da bulunuyor. Bu nedenle uyulması gereken kurallar hava yolu şirketlerine göre farklılık gösterebiliyor.

Yurt içi uçuşlar ile cenaze taşıma işlemleri çok daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Cenaze yakınlarının dini inançlarının yanı sıra cenazenin gömüleceği alana hızlı bir şekilde ulaştırılmasının istenmesi gibi nedenlerden dolayı en hızlı ulaşım yolu ola uçakta cenaze taşıma büyük ilgi görüyor. Türk Hava Yolları uçakta cenaze taşıma hizmetleri veren firmalar arasında yer alıyor. Türk Hava Yolları aracılığıyla bu işlemin gerçekleştirilebilmesi için uygulanması gereken bazı prosedürler ve hava yollarına sunulması gereken bazı evraklar bulunuyor. Bunlar arasında; ölüm belgesi, defin raporu, refakatçi bilgileri ve nakil işleminin yurt dışına yapılacağı durumlarda konsolosluk raporu bulunuyor. Bu evrakların yanı sıra hava yolu şirketleri cenaze ya da refakatçi ile ilgili olarak ekstra bilgiler de talep edebiliyor. Cenaze nakil işlemi için uçuştan en az 2 saat önce cenaze ile birlikte hava limanında bulunulması gerekiyor. Ayrıca cenazenin içerisinde bulunduğu tabutun hava almayacak şekilde tasarlanmış olması ve kapağının da sabit olması istenilen koşullar arasında yer alıyor. Cenaze nakil işlemlerinin yurt dışına yapılacağı durumlarda tabutun dış kısmının folyo ya da canvas malzeme ile sarılmış olan metal çinko ya da kurşunla kaplanmadığı durumlarda uçuş yapılamıyor. Bazı hava yolları kül halindeki cenazelerin taşınması işlemine de aracılık edebiliyorlar.