Kurulduğu günden bu yana sektörün lider firmalarından birisi olan Çeviri Çözümleri, yeminli tercüman hizmetiyle müşterilerinin memnuniyetini kazanmıştır. Bunu uzun yıllardır bünyesinde çalıştırdığı bilgi ve deneyim sahibi tercümanlarına borçludur. Aynı zamanda uzun yıllardır tercüme sektöründe emek veren proje koordinatörlerinin payı büyüktür.

Yeminli Tercüman Hizmetlerimiz…

Çeviri Çözümleri olarak birçok alanda, birçok organizasyonda ve birçok işlem için profesyonel yeminli tercümanlarımızla sözlü tercüme ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

İş Toplantılarınızda…

Yurtdışı ortaklı şirketlerin en sık ihtiyaç duyduğu toplantı tercümanlığı hizmetini birçok dilde uzman yeminli tercüman kadromuz eşliğinde veriyoruz. Yeminli tercümanlarımızın uzman oldukları her iki dili de akıcı ve etkili konuşmasına son derece önem veriyoruz.

Şirket Kuruluş İşlemlerinizde…

Yabancı ortaklı şirket kuruluş işlemlerinizde İTO Perpa şubesi başta olmak üzere ticaret odaları için yeminli tercümanlarımızla profesyonel çeviri hizmetİ sağlıyoruz. Yıllardır tercüme sektöründe emek veren ve kendini gün geçtikçe geliştiren tercümanlarımızla profesyonel sözlü tercüme işlemi gerçekleştiriyoruz.

Tapu İşlemlerinizde…

Gayrimenkul alım satım işlemlerine tapu memuru ile yabancı taraflar arasındaki diyalogları ve dokümanları tercüme etmek üzere tapu tercümanlığı hizmeti sunuyoruz. Bu alanda uzun yıllardır çalıştığımız tercüman arkadaşlarımızla sizler için en kaliteli hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz.

Nikah İşlemlerinizde…

Hayatınızın en özel anını yaşadığınız nikah töreninizde birçok dilde sözlü tercüme hizmeti veren profesyonel tercümanlarımızla iki gönlü bir araya getiriyoruz.

Noter İşlemlerinizde…

Yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından noterlikte gerçekleştirilen işlemler için etkili iletişim becerisine sahip yeminli tercüman kadromuzla güvenilir sözlü tercüme hizmeti sağlıyoruz.

Resmi Belge Çevirisinde…

Resmi kurumlara ibraz edilmesi gereken belgelerin üzerinde aranan kriterlerden birisi yeminli tercüman imza ve kaşesidir. Belgeniz yeminli tercüman kaşe ve imzası ile resmiyet elde etmektedir. Çeviri Çözümleri’nin yıllardır yeminli tercüme hizmeti sunan yeminli tercümanlarıyla resmi belgelerinizin çevirisi kolaylıkla ve pratik bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Pasaport, diploma, transkript, aile cüzdanı, vekaletname, sözleşme, tıbbi rapor, bilanço vb. birçok içerik için profesyonel yeminli tercüme hizmeti verilmektedir.

Profesyonel yeminli tercüman hizmetlerimiz hakkında www.ceviricozumleri.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca [email protected]  adresine e-posta gönderebilirsiniz. 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlardan kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiz.