Promosyon plastik kalem promosyon seçenekleri arasında en çok tercih edilen ürünlerdendir. Maliyeti ve hızlı dağıtımı sayesinde çok daha pratik olan promosyon plastik kalemler tercih edilir. Kalem günlük hayatta her zaman ve her yerde ihtiyaç duyulan eşyalardır. Bazen not almak için bazen bir imza atmak için herkes her an kaleme ihtiyaç duyar. Bu kadar sık kullanılan bir eşyanın üzerinde firmanızın reklamının olması firma bilgilerinizin hızla yayılmasına kolaylık sağlar. Bu promosyon kalemleri yaptırırken toptan bir şekilde yapmanız gerekir. Böylece daha fazla kişiye kalemlerinizi ulaştırabilirsiniz. Toptan ürün satın almak sadece uygun fiyatla almanızı sağlamaz aynı zamanda yer aldığınız etkinliklerde elinizdeki ürünlerin bitmesi ve ürün dağıtamamanız pek hoş karşılanmayacaktır. Aynı ortamda bulunan müşterilerin bir kısmının promosyonlarınızı almasını diğer bir kısmının alamaması iyi olmayacaktır.

Promosyon Plastik Kalem

İlaç firması, üniversiteler, bankalar, organizasyon firmaları, kurs merkezleri promosyon ürünlerine en çok ihtiyaç duyan kurumlardır. İlaç firmaları ilaç dağıttıkları her eczaneye promosyon kalemlerini bırakır böylece hem müşterileri olan eczaneler onları her an hatırlar hem de eczanelerin müşterileri de eczaneye geldiklerinde bu kalemleri görerek ve kullanarak firma bilgilerinize erişirler. Böylece çok daha geniş hedef kitlelere ulaşmış olursunuz. Üniversite ve okullar da sık sık promosyon ürünleri dağıtırlar. Özellikle üniversite tercih dönemlerinde kurumlar kalem, defter gibi promosyon ürünleri dağıtırlar. Öğrencileri hedefleyen okullar öğrencilerin en çok ihtiyacı olan eşya yani kalem dağıtarak onlara kolayca ulaşmış olurlar.

Promosyon Plastik Kalem Neden Tercih Edilir?

Kalem, günlük hayatta da iş hayatında da en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında gelir. Bankada imza atmak için, derslerde not almak için, alışveriş listesi hazırlamak için, unutmak istemediğiniz şeyleri not almak için kullanılır. Yani kaleme her an her yerde ihtiyaç duyulur. Bu yüzden kalemlerin üzerinde yer alan reklamlar pek çok yerde pek çok kişi tarafından görülecektir. Hızla elden ele yayılan kalemler firma bilgilerinizi elden ele dolaştıracaktır. Ayrıca reklam konusunda kalemleri tercih etmek çok daha uygun bir fiyata mal olacaktır.

Promosyon Plastik Kalem Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Promosyon kalemleriniz üzerinde firma bilgileriniz yer alacağı için kalemlerin kalitesi önemlidir. Promosyon plastik kalemler sizi temsil edecekleri için kaliteli ve markanıza uygun olmalıdır. Müşterilerinize ulaştıracağınız promosyon kalemler kaliteli ve uzun ömürlü olmalıdır. Uzun süre kullanılan kalemler uzun süre reklamınızın yayılmasını sağlayacaktır. Ayrıca promosyon kalem modelinizi seçerken kalemlerin kullanışlı olmasına özen göstermelisiniz. Genellikle siyah ya da mavi renkli yazan kalemler tercih edilir. Çünkü günlük hayatta en çok mavi ve siyah renkli kalemlerle yazı yazılır ya da imza atılır. Renkli kalemler resmi kurumlarda çok fazla tercih edilmemektedir.

Promosyon Plastik Kalem Fiyatları

Promosyon kalemler üretildikleri malzemeye göre fiyatlandırılırlar. En uygun promosyon kalemleri plastik kalemlerdir. Promosyon plastik kalem fiyatları seçeceğiniz modellere göre değişecektir. Kaleminiz üzerinde kaç renk olacağı kaleminizin birim fiyatını değiştirir. Çok fazla renk çok fazla maliyete sebep olacağı için maliyetinizin artmasını istemiyorsanız gereksiz renk kullanımlarından kaçının. Kurumsal renklerinizi kullanmaktan kaçınmayın. Seçeceğiniz promosyon plastik kalemlerde firmanızın logosu, firma adınız ve iletişim bilgileriniz olmalıdır. Bu sayede kaleminize ulaşan kişiler firmanızın bilgilerine ulaşmış olur ve sizinle iletişim kurabilirler. Renk sayısının yanı sıra promosyon plastik kalem fiyatını sipariş vereceğiniz adetler de değiştirebilir. 1 kalemle 1000 kalem birim fiyatları arasında fark olacaktır. Ne kadar çok kalem alırlar o kadar az birim fiyat verirsiniz.

https://ozerpromosyon.com.tr/promosyon-plastik-kalem hakkında bilgi için hemen sayfamızı ziyaret ediniz.