Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara güven vermeye devam ederken, yatırımların ivme kazanmaya devam ettiğini ve bu süreçte şirketlerin alacakları teşviklerin önemini vurguluyor. İhracat yapan firmaların Avrupa'da daha etkili rekabet edebilmesi, bu teşvikler ile elde ettikleri tasarruflar ile daha kolay olurken, SGK teşvikleri ise en fazla talep edilen teşviklerin başında geliyor.

İşverenlerin çalışan sayısını arttırmak ve bunu yaparken tasarruf elde etmeleri SGK teşvikleri ile mümkün olurken, sağlanan istihdam ile birlikte işsizlik oranlarında da düşüş görülüyor. Hem çalışanlar, hem işverenler için teşvikler büyük önem taşıdığı için, çalışan sayısı durumuna göre teşviklerden yararlanabilirsiniz.

İşinizde Çözüm Ortağınız; SGK Teşvik Yazılımı

Şirketinize uygun olan teşvikleri hızlı, kolay, hatasız ve en yüksek kazanç ile bulmanız SGK teşvik yazılımı ile bir hayli kolay olmaktadır. Türkiye'de 6 Milyar TL tasarruf ile rekor kıran Rasyotek, şirketlerin en iyi çözüm ortağı olarak kaşımıza çıkıyor. Geliştirilmiş algoritma sayesinde şirketinizin bilgilerini sisteme dahil ederek, uygun teşvikleri inceleyebiliyorsunuz. Ayrıca farklı teşvikleri inceleyerek, çalışma şartlarınızı buna uygun hale getirerek, bu teşviklerden yararlanabilirsiniz.

Rasyotek, ayrıca teşvik işlemlerinin daha kolay yapılması için Süper Portal kullanmanızı sağlıyor. Bu portal ile dijital olarak teşvik sürecini takip edebiliyorsunuz. SGK teşvikleri başvuru, takip, sorgulama gibi işlemlerin tamamını bu sistem üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Yüksek Kazançlı Teşvikler

Şirketlerin alabilecekleri çeşitli teşvikler bulunuyor. Bunlar her ay açıklandığı gibi, yine önceki aylarda açıklanan teşviklerde bulunuyor. Bunların şirketinize uygun olup olmadığını SGK teşvik yazılımı sayesinde kolaylıkla öğrenmiş oluyorsunuz. Ayrıca SGK teşvik danışmanlığı ihtiyaçlarınızı da yine kolaylıkla karşılamış oluyorsunuz.

Tüm bunlar Rasyotek sayesinde kolaylıkla halledilirken, Süper Portal ile yönetimlerinizi dijital olarak yapabiliyorsunuz. Teşvik bir ihtiyaç değil, devlet kurumlarının işletmeleri sağladığı bir tasarruf sistemi olduğu için, doğru teşvik, en yüksek kazancı elde etmenizi ve tasarruf etmenizi sağlayacak.

Bu tarz teşviklere başvurularınızı hatasız bir şekilde yapmak yine SGK teşvik yazılımı ile mümkün oluyor. Çünkü teşvik kriterlerinin şirketinize uygun olup olmadığını daha kolay bir şekilde öğrenmiş oluyorsunuz. Sonrasında ise teşvik kriterlerine uyarak istediğiniz teşviki almış oluyorsunuz.

Uygun SGK Teşviklerinden Yararlanın

Bu tür teşviklerden yararlanmak isteyenler için özel olarak geliştirilen SGK teşvik yazılımı, Rasyotek güvencesi ve Haldun Pak vizyonu ile Türkiye'de rekorlar kırmaya devam ederken, şirketlerin yüksek oranda tasarruf elde etmelerini sağlıyor. SGK teşvikleri sektörlere göre ayrı olduğu gibi, çalışan sayısı ve mevsimlik ya da yeni açılan veya işini büyüten şirketler için ayrı olarak sağlanıyor.

Teşviklerin işinize uygun olup olmadığını kolaylıkla öğrenmek ve teşvik kriterlerini de öğrenerek, bu kriterlere uygun bir çalışma ortamı oluşturarak, hem işinizi büyütebilir, hem teşvik alarak yatırımlarınızı güçlendirebilirsiniz.