İster eğlenceli ve modern bir görünüm ister daha geleneksel bir tarz yaratmak isteyin, oturma odası dekorasyonunda perdeleriniz işinizi görecektir. Perde kumaşları, her türlü ev dekorasyon şemasına uyacak çok çeşitli renk seçenekleri sunmaktadır. Canlı renkler ve desenlere sahip perdeler; odaya daha sıcak ve samimi bir atmosfer kazandırır. Sıcak tonlarla ve soğuk tonlarla kombine edilebilen nötr renkler olan mat gri, kırık beyaz, koyu bej renkler salonlarınız için benzersiz bir görünüm oluşturacaktır.

Ofis / Bürolar İçin Perde Seçimi

Herkesin bayılacağı ve enerjik bir ofis yaratmak için sıcak renk düzeni oluşturmalı, davetkar ama aynı zamanda biraz da aydınlık renkleri bir arada kullanmalısınız. Beyaz duvarlar ve parke zeminler sayesinde ofisiniz perde veya tüllere ihtiyaç duymayacak kadar sıcak bir yaşam alanı olacaktır. Bu yaşam alanını canlı renkler ile tamamladığınızda hayranlık uyandıracak bir büro dekorasyonu yapmış olursunuz.

izmir büro mobilyaları

Sade ve Zarif Tercihler

Sade, zarif ve modern bir salon yaratmak istediğinizde dekor stilleri için üretilmiş perde modellerini tercih edebilirsiniz. Büyük boyutlarda perdeler ile sade salon dekorasyonlarını daha zarif hale getirebilirsiniz. Yüksek perdeleri seçerken dekor renkleri olan koyu kırmızı, koyu siyah ve koyu gri renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renklerde tercih edeceğiniz perdeler oturma odanıza renk, enerji ve hayat katacaktır. Hangi dekorasyon fikrini benimserseniz benimseyin perdeler her zaman her oda için mükemmel bir son dokunuştur ve her dekor stilini tamamlayacaktır. Oturma odası, tüm odaya güzel bir his veren harika bir pencere ve perde manzarasına sahip olduğunda yaşam alanınız insanı mutlu eden ve huzur kaynağı olan bir yaşam alanına dönecektir. Sade ve minimalist bir tasarım düşünüyorsanız perdelerinizi kırmızı, yeşil ve maviden oluşan bir renk paleti ile şeklinde de düşünebilirsiniz. Perde seçerken ayrıca perde kumaşının ısı tutucu malzemeler için ideal olan pamuktan yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz.

Renkli, çiçekli perdeler tercih ederek en kasvetli salonu veya oturma odasını aydınlık ve havadar bir his veren, iyi bir kitapla kanepede kıvrılmanın keyfini çıkaracak kadar keyifli bir yaşam alanına çevirebilirsiniz. Bu şekilde dekore edilmiş tüm yaşam alanları ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Perdeler ve Aydınlatmalar

Oturma odanızın harika görünmesini sağlamak için doğru aydınlatma, mobilya ve aksesuarları eklediğinizden emin olun. Oturma odanızı ışık yansıtıcı özelliğe sahip perdeler ile dekore edin. Belirli bir renk temasıyla en iyi şekilde uyum sağlayan ve boşlukları veya alanları sorunsuz bir şekilde doldurabilen perdeler ideal perdelerdir. Doğru oturma odası perdeleri ile her odada sofistike ve estetik bir ifade yaratabilirsiniz. Doğru perdeler, evinizi daha çok eviniz gibi hissetmenize yardımcı olacaktır. Merkezi aydınlatma ve yardımcı aydınlatmaları tasarlarken perdelerinizi ön plana çıkaracak tasarımlar yapmalısınız. Perdeleriniz, evinizi tamamlayan ve evinizi misafirlerinize karşı temsil eden aksesuarlardır. Dekorasyon içerisinde kullanacağınız perdeleri seçerken kişisel zevklerinize ve aydınlatma sistemlerine göre seçmelisiniz.