Birçok tatil bölgesinde kiralık villalar olduğu gibi Sapanca bölgesinde de sapanca kiralık villalar mevcuttur. Otellerin karmaşasından uzak sessiz, sakin, dilediğiniz saatlerde dilediğiniz aktiviteleri yerine getirebilmek için Sapanca dan villa kiralayabilirsiniz. Sapanca bölgesi bol oksijen miktarıyla ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bölgelerden biridir. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirler de yaşıyorsanız ve biraz kafa dinlemek istiyorsanız Sapanca'da kiralayacağınız villa ile bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bol oksijen olduğu için uykularınız daha verimli olacaktır ve daha dinç bir şekilde güne başlayabileceksiniz.

Sapanca gölü ve çevresinde yürüyüş yapmak, göle karşı oturup güneşin batışını izlemek veya göl kenarındaki restoranlarda keyifle yemek gibi bir çok aktivitede bulunabilirsiniz.

Sapanca kiralık villa apartman dairelerinden, dubleks veya tripleks dairelerden ayıran en önemli özellik, müstakil geniş bir arazi üzerinde kurulmuş olmalarıdır ve bu durum sizi özgür kılmaktadır. İsterseniz ailenizle beraber rahatsız edilmeden rahat bir tatil geçirebilirsiniz ya da bir balayı çiftiyseniz eşinizle beraber çok özel zamanlar geçirebilirsiniz hatta genç bir arkadaş ekibi olarak villa kiraladıysanız doyasıya bir parti verme keyfini bile yaşayabilirsiniz.

Sapancada Villa Kiraladım Fakat Günümü Nasıl Geçireceğimi Bilmiyorum.

Evet otellerde sizi sürekli aktif tutan aktiviteler mevcuttur kiralık villadayım nasıl bir aktivite yapabilirim diyebilirsiniz. Bunun için sizlere sapancada gezebileceğiniz yerler hakkında bilgiler vereceğiz.

Sapanca Gölü ve kıyısında yürüyüş yolu mevcuttur ve akşamları yürümek, kafa dinlemek, doğal güzelliklerin keyfini sürmek sahil şeridi çevresindeki banklara oturup güneşin batışını izlemek veya fotoğraf çekmek gibi birçok aktivite yapabileceğiniz bu bölgeyi birinci sıramızda yer vermek istedik.

Unutmadan söylemek gerekirse bisiklet, koşu ve yürüyüş için farklı yollar oluşturulmuş olup kimsenin kimseyi rahatsız etmediği ortam sağlanmıştır. Pedal çevirmek isterseniz çevrede bisiklet kiralamak için yerler bulabilirsiniz.

  1. Kırkpınar

Konuklarını sıcak bir şekilde karşılayan yerel halk sayesinde huzur dolu sokaklarda kocaman park ve harika bir mutfak kültürünün olduğu bu bölgeyi kesinlikle ziyaret etmenizi öneriyoruz. Kırkpınarın bu bahsettiğimiz gösterişli parkları genellikle bağdat caddesi üzerinde bulunmaktadır. Cadde aynı zamanda sosyalleşmek için ve kırkpınara özgü lezzetleri tatmanız açısından büyük bir fırsat sağlamaktadır.

Özellikle Natürel Park Restaurant yeme-içme noktasında ön plana çıkmaktadır. Restauranta bağlı olan botanik bahçesi buraya ayrı bir hava katmaktadır.

  1. Maşukiye

Maşukiyenin dört bir yanında alabalık çiftlikleri mevcuttur. Bu tesis aygır deresinin buz gibi sularından beslenmektedir. Dere kenarında en azından kahvaltı, öğle yemeği ya da akşam yemeğinden birini tercih etmenizi öneririz. Her sene farklı bir aktivite ile sizi karşılayan maşukiye de at binebilir, atv ile turlara katılabilir veya fotoğraf makinenizle doğal güzellikleri karelere alabilirsiniz.

  1. Kartepe / Kayak Merkezi

Hazır maşukiye ye gelmişken kartepeye çıkmadan geri dönmek olmaz. Bu heybetli dağa çıkıp bol oksijen alıp yaylalarını görmek piknik yapmak gibi güzel bir aktiviteden yoksun olmanızı istemeyiz. Bu bölgede doğal güzellikleri fotoğraflayıp ölümsüzleştirebilir yada kayak gibi bir merakınız varsa kayak merkezinde heyecan ve aksiyon dolu vakitler geçirebilirsiniz.

  1. Ormanya

Burası kartepenin eteklerinde yer almaktadır. Burayı ziyaret eden özellikle çocuklu aileler öncelikle hayvanat bahçesine gitmektedir. Çünkü burası çocukların uzun süre sıkılmadan vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır.

Burada vahşi yaşam alanlarını inceleyen insanlar için gözlem alanları ile canlılar arasında hiç bir engel bulunmamaktadır. Bu gözlem alanı ilginizi çekmediyse yürüyüş parkurunda yürüyüş yapmayı veya bisiklet kullanmayı tercih edebilirsiniz.

https://www.hellovillam.com/sapanca-kiralik-villa