BİTLİS (AA) - İzmir'de geçen yıl teröristlere karşı kahramanca mücadele vererek şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, geçen yıl 4 Ocak'ta İzmir'deki terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin'in, dikkati ve kahramanlığı sayesinde büyük bir faciayı önlediği anımsatıldı.

Sekin'in, hainlerin planlarını canı pahasına bozarak şehadete yürüdüğü belirtilen açıklamada, kahraman şehidin babası Mehmet Zeki Sekin'in, Tatvan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir ile Vali Ustaoğlu'nu ziyaret ettiği aktarıldı.

Vali Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kahramanlığı ile milletin yüreğine kazınan şehit Fethi Sekin'i rahmet, minnet ve şükranla andı.

Ustaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Vatanımızın korunması ve milletimizin bütünlüğü için şehit olan asker ve polislerimizin hatırası her türlü değerin üzerindedir. Şehitler var oldukça bu vatanın, milletin birliğine ve beraberliğine hiç kimse zarar veremeyecektir. Şehit polis memurumuz Sekin'in kıymetli babası Mehmet Zeki Sekin'e bu anlamlı ziyaretinden dolayı şükranlarımı sunuyorum."