Bilinin karakterlerin dışında farklı fontlarla desteklenen nicklere şekilli nick denir. Şekilli nickler estetik görsellik konusunda oldukça etkilidir. Özellikle bilgisayar oyunları için tasarlanan şekilli nicklerin sosyal medya hesapları tarafından da sıklıkla tercih edildikleri bilinmektedir. Şekilli nickler kendi tarzını oluşturmayı isteyen sosyal medya kullanıcıları ve oyuncular açısında her zaman havalıdırlar. Şekilli yazı ya da görsellerin kullanıldığı şekilli nickler, farklı sembollerle de desteklenmektedir. Böylece karşımıza son derece göz alıcı yepyeni bir konsept çıkmaktadır.

Şekilli nickler, oyuncu nickleri arasında en popüler olan rumuzlar arasında yer almaktadır. Oyunda kendine havalı bir isim bulmak isteyenlere özel alternatif fırsatlar sunan oyun nickleri aynı zamanda oyuncunun popüler olmasına da destek olmaktadır. Dolayısıyla son zamanlarda şekilli nicklerin son derece popüler olduklarını ifade etmek de mümkün olmaktadır. Özellikle internet üzerinden şekilli nicklere olan ilgi günden güne artış göstermektedir. Tam da bu noktada çok sayıda farklı platformun şekilli nick konusunda destek oldukları bilinmektedir.

Orijinal Oyuncu Nickleri

Elbette ki oyun dünyasında hemen her oyuncu adıyla yani rumuzuyla ön plana çıkar. Oyuncu nicki ne kadar havalıysa oyuncu o ölçüde iddia sahibi gibi algılanır. Dolayısıyla oyun dünyasında var olan hemen herkes en güzel oyuncu nicklerine sahip olmayı isterler. Elbette ki bu durum orijinal bir oyuncu nickine sahip olmayla mümkün olmaktadır. Özellikle Valorant tarzı oyunlarda güçlü oyuncu isimlerinin varlığı, bir prestijdir. Oyunda iddialı olduğunu hissettirmek isteyenler gayet doğal olarak en güzel oyuncu nicklerine de sahip olmayı isterler.

Valorant nickleri oyuncunun karakterini yansıtmakla birlikte oyundaki iddiasını da yansıtmaktadır. Dolayısıyla son zamanlarda şekilli nicklerin Valorant oyuncuları tarafından sıklıkla tercih edildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır. Tam da bu kapsamda son zamanlarda orijinal oyuncu nickleri gündeme geldiğinde şekilli nickler her zaman iddialı bir konumda yer almaktadır. Üstelik şekilli nickler estetik görsellik noktasında üst düzeyde bir performansı da ortaya koyabilmektedir. Bütün bu bilgiler ışığında şayet siz de en güzel oyuncu nicklerine sahip olmayı isterseniz mutlaka bu alanda uzman bir platformdan yararlanmalısınız!