İSTANBUL (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, "Yaşlılar Haftası" kapsamında Darülaceze'de kalan yaşlılarla biraraya geldi.

Semiha Yıldırım, Darülaceze'de kalan yaşlıları İstanbul Florya'daki Devlet Hava Meydanları Sosyal Tesisleri'nde ağırladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Sevgi Evlerinde kalan çocukların da katıldığı buluşmada Semiha Yıldırım, yaşlılar ve çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Yıldırım, çocukları küçük hediyelerle sevindirdi.

Emekli öğretmen olan Semiha Yıldırım, yaptığı konuşmada, yaşlıların bir toplumun en büyük değeri olduğunu söyledi. Büyüklerin küçükleri sevdiği, küçüklerin büyüklerine saygıda kusur etmediği bir toplumda tüm sorunların çözüleceğini vurgulayan Yıldırım, büyüklere saygının toplumun vazgeçilmezi olması gerektiğini kaydetti.

Buluşma ile yaşlılar ve gençler arasında kaynaşma sağlanırken, yaşlılar torun hasretini gidermiş oldu. Sevgi Evlerinde kalan çocukların yaşlıların ellerini öptüğü buluşmada, engelli çocuklar da küçük bir sunum yaptı.