Zarafetin ve şıklığın en iddialı temsilcisi olan elbiseler, kadınlar tarafından hem günlük yaşamda hem özel günlerde ilk tercih oluyor. Çoğu kadın kombinlerinde elbiselerin feminen gücünden yararlanarak, göz kamaştırıcı bir görünüme ve asil bir imaja erişmeyi hedefliyor. Yaz aylarında uçuş uçuş yapıları ile dinamik kombinlerin temel parçaları olan Setre elbise modelleri kış aylarında yerini bu ruhu yansıtan parçalara bırakıyor.

Kış mevsimine eşlik eden soğuk havalara elbiseler ile sıcacık dokunuşlar yapılabiliyor. Kış aylarına çok yakışan mürdüm, kiremit, kahverengi gibi sıcak renklerin kullanıldığı elbiselerin kombinlenmesi ile kış mevsiminin ruhuna kolayca uyum sağlanabiliyor. Kahverengi - karamel tonlarındaki maksi boy elbiseler, bej rengi kabanla ve kahverengi uzun çizmelerle kombinlendiğinde harika bir görünüm elde edilebiliyor.

Kimi kadınlar kış aylarının kasvetini geri plana atıp elbiselerin başrolde olduğu kombinleriyle daha dinamik bir görünüme kavuşmayı tercih ediyorlar. Bu durumda volanların, asimetrik kesimlerin ve iddialı desenlerin yer aldığı parçalar ön plana çıkıyor. Bu sayede dinamik kombinler yapan kadınlar, kışın enerjisini olumlu yönde değiştirmenin keyfini sürüyorlar. Büyük çiçek baskılarının olduğu elbiseler ile açık renkte bootiler kombinlenip, üzerine karamel tonlarda bir kabanın tercih edilmesi ile hareketli görünüme şık bir dokunuş yapılabiliyor.

Kış mevsiminde sıcacık kombinlerin yapılması, konforlu bir kış geçirebilme noktasında son derece önemli bir konu haline geliyor. Ancak, bazı durumlarda hem şık bir görünüm elde etmek hem de vücut sıcaklığını korumak çok da kolay olmayabiliyor. Bu noktada kazakların ve hırkaların, taksi boy elbiseler ile kombinlenmesi doğru bir çözüm olabiliyor. Ekru bir elbisenin üzerine, ebru ya da vizon tonlarındaki kalın bir kazak ya da hırka tercih edilip, kaban ya da postallarla tamamlanan kombine spor bir dokunuş yapılması söz konusu olabiliyor.

Moda Trendlerinin Değişmeyeni Elbiseler Setre Koleksiyonunda

Moda trendleri her sezon yenilense de uzun kollu boydan elbiseler, hiçbir zaman gardropların arkalarına itilmiyor. Değişen trendlere uygun olarak tasarlanan birbirinden dinamik elbise modelleri her yaştan kadının içerisindeki feminen ruhu açığa çıkarmayı başarıyor. Uzun kollu boydan elbiseler, her tür giyim tarzını yansıtacak kombinlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Zamansız şıklığın temsilcilerinden olan elbiseler, zaman ve mekan fark etmeksizin her zaman şık bir görünüm elde etmek isteyen kadınlara zarif detayları, şık tasarımları ve uygun kesimleri ile en yardımcı parçalar oluyor.

Setre elbise modelleri, sıcak yaz mevsiminde hem ferahlığı hem de şıklığı sağlayan en güzel parçalar olarak kabul ediliyor. Modeller, renkler ve desenler değişse de elbiseler her zaman gardropların en kolay kombinlenen ve şıklığı garantileyen parçalarından biri olmaya devam ediyor. Son dönemlerde bahar ve yaz sezonlarının en popüler parçalarını desenli elbiseler oluşturuyor. Pastel tonlar kullanıldığında cıvıl cıvıl bir şıklığa adım atılmasını sağlayan desenli elbiselerin V yakalı fırfırlı modelleri tercih edildiğinde rahat, uçuş uçuş ve enerjik bir görünüm sergilenebiliyor. Düz renkler her zaman şıklığın garantisi olsa da V yakalı, diz üstü, düşük yakalı, uzun ya da kısa kollu olarak üretilen çiçekli elbiseler de hiçbir zaman eskimeyecek modeller arasında yer alıyor. Düz renkli bir spor ayakkabı, güneş gözlüğü ve ufak bir çantayla tamamlandığında hoş bir yaz şıklığına erişilebiliyor. Çiçekli desenleri kullanmak istemeyen kadınlar ise leoparlı, puantiyeli ya da karışık desenli elbiseleri tercih edebiliyorlar.

Balon ve karpuz kollu elbiseler de günlük elbise tarzının popüler parçaları arasında yer alıyor. Küçük ve büyük çiçek desenli elbiseler mini kol çantaları ve Vintage gözlükler ile kullanılarak klasik bir görünüme ve şıklığa ulaşılabiliyor. Mavi, lila ve fıstık yeşili tonlarındaki düz renkli modeller, sade makyaj ve aksesuar ile duru bir şıklığı yakalamak isteyen kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Triko Parçalar Her Mevsim Kombinlerde Yer Buluyor

Farklı dokularıyla her mevsim kullanılabilen triko parçalar arasında yer alan triko kazaklar, özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde kadınların en çok giydiği üst giyim ürünleri arasında yer alıyor. Setre koleksiyonunda çeşitli alternatifleri bulunan trikolar hem yumuşak dokuları hem trendleri yakından izleyen modelleriyle, kadınların şıklık yarışından ilk sırayı almalarına büyük bir katkı sağlıyor. Triko kazaklar, farklı tarzlardaki tüm alt giyim ürünleri ile kolayca kombinlenebiliyor. Cıvıl cıvıl renkleri sayesinde kışın en soğuk günlerinde bile iç ısıtan, capcanlı bir görünüme kavuşulmasına imkan veriyor. Pantolonlarla, eteklerle ve taytlarla rahatlıkla kombinlenebilen triko boğazlı kazaklar, gardroplardaki basit parçalarla tamamlanarak zarif ve tarz sahibi bir görünüme ulaşmayı mümkün hale getiriyor. Oversize triko modelleri ise salaş görüntülerinin yanı sıra kemerlerle ya da bel aksesuarları ile kombinlenerek kadınsı hatların ortaya çıkarılmasına imkan veriyor. Tüm zamanların gözdesi deri pantolonlarla ya da skinny jeanlerle düz renk ve desensiz oversize triko modelleri, ortaya çıkarılan asi tarz ile girilen her ortamda tüm gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlıyor.