Özellikle hormon düzensizliği gibi sağlık sorunu olanlar, bazı kadın hastalıkları sebebiyle kıl yoğunluğu olanlar alınan tüylerin kısa sürede uzamasından dolayı oldukça zorluk yaşamaktadırlar. Bu gibi durumlarda olanlar için en kalıcı çözüm lazer epilasyondur. Sağlık sorunu olsun ya da olmasın tüylerin sürekli uzaması en olmadık zamanda zor durumda kalmamıza sebep olmaktadır. İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak isteyen herkes lazer epilasyon yaptırarak kalıcı temizlik sağlamaktadır. Kalıcı temizlik isterken zamanla hastalar konforlu acısız ve ağrısız bir yöntem beklentisine girmiştir. Lazer epilasyon bu yüzden kendi içinde gelişim göstermiş her kullanıcıya ihtiyacı olan konforlu sağlamak için Buz Lazer’i geliştirmiştir. Lazer epilasyon Sivas da Buz Lazer teknolojisinin yoğun ilgisinin sebebi de son teknoloji olması acı ve ağrı hissi olmadan istemeyen tüyleri kalıcı olarak yok etmesidir.

Buz Lazer buz başlığı olan bir epilasyon cihazıdır. Buz başlık cildi -3 dereceye kadar soğutma özelliğine sahip bir teknolojidir. Bu sebeple soğuyan cilde iletilen lazer enerjisi acı ve ağrı hissini engellemektedir. Cildin soğutulması çevre dokulara zarar vermemekte konforlu epilasyon sağlamaktadır. Buz lazer de kademeli ısıtma özelliği sayesinde cilt altındaki kıl köklerine enerji iletilmekte, kıl kökleri tahrip edilmektedir. Böylelikle tahrip olan kıl kökleri tekrar kıl çıkmasını engellemektedir. Bu durumda da istenmeyen tüyler belirli seans sonrasında kalıcı olarak yok olmaktadır. Seans sayısının ne kadar olduğu en çok sorulan sorulardan biridir. Ancak herkes için ortak bir sayı söylemek mümkün değildir. Çünkü her kişi birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Kişisel farklılıklar gibi kıl yapısı da kişiye göre değişiklik gösterir, bu yüzden kıl yapısı belirleyici özellik olduğu için kişiye göre seans sayısı belirlenmektedir. Ancak benze kıl yapısı ortalama alındığında 6-8 seansın yeterli olduğunu söylemek mümkündür. Lazer epilasyon Sivas da ilk seans sonrasında kaç seansta kesin sonuç alacağınızı öğrenmeniz mümkündür.

Buz lazer 18 yaşını doldurmuş herkese uygulanabilmektedir. Hamile ve emziren kadınlara uygulanmaması gereken özel durum dışında hem kadın hem de erkekler buz lazer ile kalıcı epilasyon yaptırabilmektedir. Hiçbir yan etkisi olmayan son teknoloji buz lazer ile konforlu epilasyon yaptırabilirsiniz. Acısız ve ağrısız son teknoloji buz lazer özellikle erkekler için geliştirilmiş ince uçlu başlığı sayesinde kulak içi, burun içi ve kaş arasına uygulanabilen tek lazer epilasyon yöntemidir.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.