Superabrasive beton silim, parlatma, bakım cihazları tasarım, geliştirme, üretim ve satışı da yapmaktadır. Beton kazıma, parlatma ve silim makineleri sayesinde zemin yüzünün daha pürüzsüz ve şık görünmesini sağlamaktadır. Düzgün ve parlak zeminler kullanım kolaylığı ve avantajı sağlayarak iş kazalarının da önüne geçmektedir. İşletmeler beton silim makineleri sayesinde daha şık bir zemine kavuşup modern bir işletme görünümü kazanmaktadır.

Beton Silim Hizmetleri

Beton silim makinesi Superabrasive tarafından üretilen ürünler arasındadır. Beton silim sayesinde zemin yüzeyinde oluşan çatlaklar, çukurlar ortadan kaldırılmaktadır. İşletmelerde zemin yüzeyi ağır makinalar ve yükler nedeniyle bozulmaktadır. Zamanla yıpranan yüzey zemin dokusuna da büyük ölçüde zarar vermektedir. İşletmelerde bazen ufak bir ihmal bile çok büyük felaketler ve iş kazasına neden olmaktadır.

Beton Silim Makinası

Superabrasive uluslararası iş sahasına sahip geniş iş portföyü ile ülkemizde, Avrupa ve ortadoğu da hizmet vermektedir. Özellikle beton silim, parlatma, bakım, vakum cihazlarını üreterek bu alanda söz sahibidir. Profesyonel üretim, planlama ve saha ekibi ile birlikte gittikçe büyümektedir. Uzun yıllar boyunca müşterilerin istekleri doğrultusunda projeler geliştirmiştir. Silim makinaları sayesinde zemin daha bakımlı göründüğü için kalite kontrol denetimlerinde tam puan almayı sağlamaktadır.

Beton silim makinası yeniden zemin yapma maliyetlerinden firmaları kurtarmaktadır. Superabrasive cihazların öğretimi, kullanılması ve bakımı konusunda da işletmelere büyük kolaylık sağlamaktadır. Zemin düzeltme, kaplama, pürüz giderme işlemleri bu sayede daha az maliyetle yapılmaktadır.

Beton Silim Makinesi Neden Kullanılmalıdır?

Açılan çukurların daha da büyümesi, çatlakların genişleyip daha büyük sorunlara yol açmaması için yetkililer yeni biz zemin yaparak ya da yama yöntemi ile tamir etmektedir. Yapılan saha çalışmaları bu yöntemlerin maliyet ve uygunluğu açısından oldukça uzun ömürlü ve sürdürülebilir olmadığını gözler önüne sermektedir.

Superabrasive tarafından geliştirilen beton silim ürünleri işletmelerin bu ihtiyacına en iyi çözüm yöntemini sunmaktadır. Zemin ıslahı ve parlaklığını arttırmak için daha düşük maliyetlerle maksimum fayda sağlanabilmektedir. Daha düşük maliyetlerde daha verimli bir zemin bu sayede mümkün olmaktadır.