Özellikle faiz ödemek istemeyen insanların tercih edecekleri yöntem ise birikimoto taksitli araba seçeneği olmaktadır.

Peşinat Seçenekleri

İnsanlar araba almaya karar verdiklerinde akıllarına takılan ilk sorun peşinat olmaktadır. Seçtikleri arabalarının belli bir değerini peşinat olarak ödemek zorunda olan insanlar bu yüzden hayallerini ertelemek zorunda kalmaktadırlar. İnsanların istedikleri arabalara sahip olmasının önündeki bu engeli anlayan birikimoto, engelleri aşmak adına peşinatsız sistemlerini müşterilerinin hizmetlerini sunmuş bulunmaktadırlar. Peşinat ödeme seçeneği tamamen müşterilerinin isteklerini bırakan birikimoto bu özelliği ile peşinat sorunu yaşayan birçok insanı araba sahibi yapmıştır.

Faizsiz ve Peşinatsız Taksitle Araba Alabilme Sistemi Nasıl Çalışmaktadır?

Peşinat için yeterli birikimi olmayan ve faiz ödemek istemeyen insanlar için düşünülmüş olan bu sistem, temel olarak bir birikim hesabı görevi görmektedir. Bu sisteme başvuran insanların öncelikle yapmaları gereken istedikleri arabaya karar vermek olmaktadır. Birikimoto müşterilerine sunmuş olduğu paketlerden birine dahil olan müşteriler, isterlerse peşinat öderek, isterlerse de peşinat ödemeksizin sisteme kayıt olabilmektedirler.

Müşterilerin taksit miktarlarını da belirleyebildikleri bu sistemde ssas olan dahil oldukları gruplar olmaktadır. Birikimoto tarafından oluşturulan bu müşteri grupları arasında noter huzurunda kura çekilmektedir. Kurada belirlenen gün geldiğinde müşterilerin seçtikleri araba maliyeti müşterilere birikimoto tarafından ödenmektedir. Belirtilen vadelerde ödemeler devam etmektedir. Bu sebeple taksitlerin bir kısmı arabanın teslim alınma tarihinin önüne gelirken bir kısımda daha sonrasında yer almaktadır.

Neden Birikimoto

İnsanların Birikimoto’yu seçmesindeki bazı önemli sebepler arasında 30 yıllık tecrübeye sahip olan Telli Grup bünyesinde bulunması olmaktadır. Uzun bir geçmişe sahip olan Telli Grup dolayısı ile de güvenilir bir finans şirketi olarak karşımıza Birikimoto çıkmaktadır.

Müşterilerin Birikimoto’yu tercih etmelerindeki bir diğer sebep ise müşterilerin ödeme durumlarına göre taksitlerini ve peşinat seçeneklerini belirleyebilmeleri olmaktadır.

İnsanlar hayallerindeki arabalara sahip olabilmek için Birikimoto’yu tercih etmektedirler. Faiz ödemeden ve isterlerse peşinat ödemeden sahip olabilecekleri arabalarına birikim yolu ile kolaylıkla ulaşabilmektedirler. Bu sistem ayrıca insanlara birikim yapma alışkanlığı da kazandırmaktadır.