Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak SGK'nın anlaşmalı olduğu özel hastanelerden yapılan sağlık hizmetleri karşılığında ek ücret ödemezsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamındaki Hizmetler Nelerdir?

Tamamlayıcı sağlık sigortası, bazı şirketlere göre değişmekle beraber yılda yaklaşık 10 kez muayene olmanızı sağlar. Küçük hastalıklar veya daha ağır hastalık kontrolleri için rutin olarak yapılan kontrollerde rahatlıkla muayene olabilirsiniz. Ayrıca bazı ücretsiz analiz ve laboratuvar hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Yatarak tedavi masraflarında ameliyat, oda hizmeti, refakatçi masrafları, ilaç, yoğun bakım ve doktor takibi gibi çok çeşitli hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Tüm bu tedavi masrafları sigorta kapsamına dahildir. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırarak cebinizden para çıkmadan, hastanede yatmayı gerektiren bir hastalığınız olduğu durumlarda hem bütçeniz hem de sağlığınızı güvence altına almış olursunuz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının Avantajları Nelerdir?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirli bir kısmını ödediği ancak yine de limiti aşan tedavi harcamalarının tutarı sigorta şirketi tarafından karşılanarak hem bütçenize ekonomik olarak yardımcı olur hem de sağlık hizmeti alırken kendinizi sınırlamak zorunda kalmazsınız.

Tamamlayıcı sağlık sigortasının bir diğer avantajı da ciddi sağlık problemlerinde kurtarıcı gibi ortaya çıkması olabilir.  Daha uzun ve ciddi bir tedavi süreci ile karşı karşıya kaldığınız zaman yatarak tedavi ve benzeri uygulamalar da sigorta kapsamı içerisinde olacaktır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası size sigorta şirketlerinin talep ettiği prim ücretlerine, sigorta yaptırmak isteyenlerin yaş grubuna, sağlık durumuna ve talep edilen teminatların limitlerine bakarak size poliçe sunabilir.

Ayrıntılı bilgi alabilmek için https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.