En uygun fiyat çalışmalarında karşınıza çıkacak pek çok modellerde en iyi tavan hoparlör modelleri arasında Hepa Merz ve Lastvoice gibi markalar ön plana çıkmaktadır. Bu markalar, doğrudan alçıpan tavanlarda, asma tavanlarında uygulanabilir olan doğru bir sistem olurken günümüzde bu modellere göz atarak oda asma tavanından ses iletimi sağlayacağı şekilde tavan hoparlörü gibi modelleri de tercih edebilirsiniz.

Gömme modelleriyle ya da asma tavan hoparlör modelleriyle beraber birçok seçimlerinizi yapacağını özelliklerde çeşitlilik, bu markalara ait şekilde bulunmakta olup buna göre istediğiniz gibi seçimlerinizi de yapabilirsiniz.

Tavan Hoparlör Modelleri Kullanım Alanları

Birbirinden farklı alanlarda kullanıma uygun olan tavan hoparlör modelleri, günümüzde pek çok alanlarda yaygın şekilde tercih edilmektedir. Konferans salonları ve konser alanları, çeşitli tiyatro etkinliklerinin olduğu sahne gösterilerine uygun yerler, okul ve benzer pek çok alanda hem iç hem de dış mekân olarak kullanımları yaygındır. Tasarıma uygun şekilde hoparlör sistemlerinde pek çok alana ideal çözüm sağlayarak yaygın şekilde tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Renk çeşitliliği açısından da genelde siyah, beyaz renklerde tasarlanan bu hoparlör modellerinde birbirinden farklı alanlara uygun görünüm kazandırmak, uyarlamak için tercihi bulunmaktadır. Metal klipsleriyle beraber monte edilmesi basit, tavan ya da alçıpan hoparlörü olarak de istediğiniz alanlara doğrudan tercihlerinizi yapabilirsiniz. Genel yayın için kullanımı bulunan bu ürünlerde, istenilen sayıda dilediğiniz büyüklükte tercihlerde bulunabilir, iç- dış alanlarda çok rahat ve basit bir şekilde de kullanabilirsiniz.

Müzik ve ses yayınlarının ideal biçimde olmasıyla istediğiniz şekilde tercihlerinizi yapacağınız bu ürünlerde, pek çok açıdan tavan hoparlör sistemleri açısından kullanım gösterir, dilediğiniz nitelikteki özelliklerde de trafolu ya da amfili şekilde de kullanım seçimlerinizi yapabilirsiniz. 16 OHM, 100 Volt hoparlör modelleri gibi istediğiniz alana göre dizayn edilecek nitelikte birçok hoparlör sisteminden faydalanabilirsiniz. 



Materyal özelliklerine bakılarak dilediğiniz renklerde boyayabileceğiniz bu tip tavan hoparlör modelleri içerisinde 4 OHM girişli amfi bağlantısı yer alır. Bu sayede 4 hoparlör bağlayabilir, çok rahat bir şekilde de geniş bir alana yayılacak sesin güçlü bir şekilde ve tabi ki performanslı bir nitelikte de çıkartılmasını sağlamış olabilirsiniz.

Tavan Hoparlörde Marka Önerileri

Özelliklere bağlı şekilde birbirinden farklı markalar tavan hoparlörleri için sizlere imkan sunmaktadır. Günümüzde de birçok modelleriyle beraber ideal performansı ve yüksek kaliteyi bulabilme noktasında markaların özellikli olarak ürettikleri tavan hoparlörlerinden dilediklerinde yönelebilirsiniz. 



Alçak ya da yüksek tavanlara göre tercih edeceğiniz pek çok model bulunur. Ayriyeten trafolu ya da amfili modelleriyle beraber de Lastvoice ya da Hep Merz markalarından yola çıkarak istediğiniz bir modeli de tercih edebilirsiniz. Tavan hoparlör sistemleriyle beraber 13 cm’den başlayıp 21 cm’e kadar çıkan farklı ebatlarda istediğiniz şekilde seçimlerinizi yapabilir ve tercihlerde de bulunabilirsiniz.

Geniş alanlara yayılmış şekilde pek çok alana uygun şekilde tercih edebileceğiniz okullarda, sosyal etkinliklerde ya da cami gibi alanlar için uygun tavan hoparlör modelleri konusunda seçimlerinizi en iyi markalarla beraber yaparak uzun ömürlü bir kullanım içerisinde dahil olabilirsiniz. Bu alanda faydalanacağınız şekilde Lastvoice markası kadar Hepa Merz gibi marka ile de seçimlerinizi yapabilir ve özellikleri bakımından öne çıkan niteliklere bakarak seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Camilerde Kullanılan Tavan Hoparlör Çeşitleri

Camilerde, toplumun genel bir cemaat oluşturarak bulunduğu geniş alanlarda ve benzer pek çok alanda da doğrudan tercih edilen şey tavan hoparlörleri olmaktadır. Ses kalitesini doğrudan etkileyen bu cami hoparlörleri olarak da bilinen tavan hoparlörler, cami ses sistemleriyle beraber satışı bulunarak doğru bir seçim noktasında sizlere yardımcı olmaktadır. Bu sayede cami ezan hoparlörü seçimlerinde hem cemaatin duyacağı şekilde cami içerisine hem de cami dışına konumlanacak şekilde tavan, asma tavan gibi alanlarda da tercih edilir.

Doğrudan tavanlara asılarak kullanılan en iyi modelleriyle beraber tavan hoparlörleriyle ilgili olarak sesin olabildiğince uzağa gitmesini sağlayan, cami alanlarında metrekare başına düşecek şekilde kaç watt hoparlör olduğunu da takım halinde alarak ekibin sesi en iyi şekilde 150 – 300 metrekare alana. Yayabilir olduğunu görebileceğiniz türleriyle beraber seçimlerde bulunabilirsiniz.

Cami hoparlör sesinin geniş bir alana yayılması noktasında faydalanacağınız birçok hava koşulları, doğa olaylarına uygun şekilde su geçirmez türleriyle beraber plastik kasa hoparlör seçimlerinizle siz de istediğiniz gibi doğru seçimlerde bulunun. İster plastik isterseniz demir kasalarıyla beraber en uygun biçimde cami iç mekan ve dış mekan için asma hoparlör modelleri internet sitesinde yer alarak markalara bağlı seçimlerde bulunabilirsiniz.