Tercüme bürosu, İngilizce tercüme ve bütün diğer dillerde tercüme taleplerinizi karşılamak üzere faaliyet göstermektedir. Okeanos Tercüme, uzun yıllardan beridir tercüme sektörünün önde gelen tercüme büroları arasında yer almaktadır. Müşterilerinin tercüme ve İngilizce tercüme taleplerini profesyonel ve deneyimli tercüme ekibi ile karşılamaktadır.

Tercüme Hizmetlerimiz

Okeanos Tercüme, birçok alanda tercüme hizmeti sağlayan bir tercüme bürosudur. Teknik tercüme, hukuki tercüme, akademik tercüme, tıbbi tercüme vb. hizmetler sunmaktadır. Ayrıca finansal tercüme ve ticari tercüme hizmeti bulunmaktadır. Web site tercümesi, kitap-katalog tercümesi ve yazılım tercümesi hizmetini de müşterileri ile buluşturmaktadır.

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince, İtalyanca başta olmak üzere birçok dilde profesyonel tercüme hizmeti sağlanmaktadır. Tercümanlarımız hem kaynak dil hem de hedef dile anadili düzeyinde hakim kişilerden oluşmaktadır. Böylelikle tercüme projelerinizde doğru ve kaliteli tercüme hizmeti sunulmaktadır.

İngilizce Tercüme Hizmetimiz

Bilindiği üzere İngilizce günümüzde ortak iletişim dilidir. Ayrıca bilim, teknoloji, internet, tıp, hukuk, bilişim, ticaret, ekonomi vb. birçok alanın dilidir. Dolayısıyla birçok alanda İngilizce tercüme talep edilmektedir.

Sözleşme metinleri, vekaletname, toplantı tutanakları, kullanım kılavuzu, pasaport, nüfus kayıt örneği vb. birçok metin tercüme edilmektedir. Aynı zamanda teknik, tıbbi vb. web siteleri İngilizce tercüme edilmektedir. Talep halinde yeminli tercüme ve noter onaylı tercüme hizmeti sağlanmaktadır.

Diğer Hizmetlerimiz

Tercüme ve İngilizce tercüme hizmetlerimizin yanı sıra sözlü tercüme, redaksiyon, proofreading, transcreation, deşifre vb. hizmetlerimiz bulunmaktadır. Okeanos Tercüme, çeviri sektöründe her geçen gün hizmetlerini yenileyen ve geliştiren bir tercüme bürosu olarak faaliyet göstermektedir. Dolayısıyla tüm tercüme metinlerinize aynı özen, dikkat ve titizlik gösterilmektedir.

Tüm Tercüme Taleplerinizde Uygun Fiyatlara Kaliteli ve Güvenilir Hizmet

Okeanos Tercüme, müşterilerinin tüm tercüme taleplerinde boşluksuz karakter sayısı üzerinden belirlediği fiyatlarıyla uygun ve indirimli teklifler sunmaktadır. Okeanos Tercüme’de belgenizin konusu veya içeriği fiyat belirlemede dikkate alınmamaktadır. Dolayısıyla uygun ve indirimli fiyatlar eşliğinde teklifler sağlanmaktadır. Uygun fiyatlara ise kaliteli ve güvenilir tercüme hizmeti müşterilerle buluşturulmaktadır.

Aradığınız Tercüme Bürosu

Tüm tercüme taleplerinizde aradığınız tercüme bürosu Okeanos Tercüme’dir. Perpa Ticaret Merkezi’nde en işlek iş merkezlerinden birinde bulunan ofisiyle müşterilerini hem konum hem de hizmet bakımından ulaşabileceği bir tercüme bürosudur.

Tercüme bürosu hizmetlerimiz, İngilizce tercüme ve diğer hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye [email protected]