Tesettür giyinmeyi tercih eden kadınlara fikir olması açısından bu sezon markaların tesettür giyim abiye koleksiyonlarında yer alan renkleri şöyle sıralayabiliriz...

Tesettür Abiyede Hardal Sarısı Modası

Hardal sarısı son iki yıldır moda sektöründe hakim olan renkler arasında yer almaktadır. Özellikle pul ve payet detaylı işlemelerle hareket kazandırılan abiye elbiselerde renk olarak hardal sarısı ışıl ışıl bir görüntü oluşturmaktadır. Bu sezon düğün, nişan ve özel davetlerde hardal sarısını fazlasıyla görebiliriz.

Tesettür Abiyede Zümrüt Yeşili Modası

Haki yeşilin ardından zümrüt yeşili bu sezon daha fazla tesettür giyim abiye modellerinde ön plana çıktığını görmekteyiz. Şifon kumaşlarla tasarlanan modellerde zümrüt yeşilinin renk tonu olarak çok şık durduğunu söyleyebiliriz. Özellikle pelerinli modellerde zümrüt yeşilini tonlarını tercih edebilirsiniz.

Tesettür Abiyede Bordo Renk Modası

Moda sektöründe vazgeçilmez bazı renkler bulunmaktadır. Bu olmazsa olmaz renk tonları arasında bordo da bunlardan biri diyebiliriz. Her mevsim, her sezon ve her dönem geçerliliğini koruyan renk skalası arasında bordo ve tonları yer almaktadır. Renk tonu olarak da her kadına yakışan bordo, klasik olsa da en çok tercih edilen renklerden diyebiliriz.

Tesettür Abiyede Mor Renk Modası

Tesettür abiye modasında bu sezon yine mor renk tonları da yer almaktadır. Pul, payet ve boncuk işlemeli abiye kıyafetlerde çok şık duran ve dikkat çeken mor renk tonu kadınların ilgisini çekmektedir. Bunun yanı sıra şifon kumaştan tasarlanan abiye elbiselerde de renk ahengi çok güzel yansımaktadır.

Tesettür Abiyede Gümüş Renk Modası

Abiye kıyafetlerde göze çarpan gümüş renk bu sezon yine koleksiyonlarda yerini aldı diyebiliriz. Ancak bu renk tonunu genellikle nişan töreni olacak kadınlar tercih etmekte olduğunu görmekteyiz. Ağır bir havası olan gümüş renk ile tasarlanan her abiye kıyafet modelinde çok şık yansımalar ortaya çıktığını söyleyebiliriz.