Profesyonel kadro, son teknoloji cihazlar ve kaliteli malzemeler ile birlikte hizmet veren firmamız, ev ve iş yeri gibi yaşam alanlarında mermer bakım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Zamanla aşınan mermer zeminlerin eski görünümünü sağlamak adına tozsuz mermer silme ve cilalama işlemlerini yapmaktayız.

Yaşam Alanlarınızın Zeminlerinde İlk Günkü Görünüme Kavuşun!

Mermer Silim

Ev ve işletme gibi alanların zeminlerinde kullanılan mermerler, zamanla yüzeyinde kir, yağ ve pas gibi maddeleri barındırmaktadır. Firmamızın hizmetlerinden biri olan mermer silme ile, profesyonel cihazlar yardımıyla kusursuz bir görünüm sağlanmaktadır.

Mozaik Silimi

Toplu kullanılan ortamlarda yoğun olarak tercih edilen mozaik zeminler ve mozaik merdivenler zamanla bütün kirli maddeleri ve nemi içerisine çekmektedir. Firmamızın hizmetlerinden biri olan mozaik silimi ile cilalama işlemi yapılarak aydınlık görünmesi sağlanmaktadır.

Traverten Silimi

Doğal mermer taşından meydana getirilen ve parke görünümüne sahip olan traverten zeminler, yoğun kullanım sonrasında nem, pas, ve kir gibi maddeleri içerisine hapsetmektedir. Özen ve titizlik gerektiren bu travertenler mermerler firmamız tarafından traverten silim uygulaması ile silim, kurutma ve cilalama işlemleri yapılmaktadır.

Beton Silimi

Hemen hemen her ortamda kullanılan beton zeminler, insanların kendi yöntemiyle temizlenmesiyle etkili bir sonuç vermemektedir. Web sitemizde yer alan hizmetlerden biri olan beton silimi ile yaşam alanlarındaki beton zeminler ilk günkü kullanışlı hale getirilmektedir.

Çini Silme

Daha çok dekoratif alanlarda tercih edilen çini taşlarından yapılan mermerler, dış alanlarda kullanılmasıyla çabuk kirlenmekte ve hassas olduğu için çabuk zarar görmektedir. Firmamızın hizmetlerinden biri olan çini silme ile polimerize ya da kristalize cila tekniği kullanılarak çini mermer taşları eski ihtişamını kazanmaktadır.

Doğal Taş Silimi

Dış alanlarda tercih edilen doğal taşlar, dış etmenler tarafından zamanla çizilme, renk solması veya sararma gibi olumsuz etkiler göstermektedir. Firmamızın hizmetlerinden biri olan doğal taş silimi ile yüzeydeki kimyasallar temizlenmekte ve nefes alan parlak bir yapıya kavuşturulmaktadır.

Granit Silimi

Okul, alışveriş merkezi, hastane gibi kalabalık alan zeminlerine uygulanan granit mermeri, sert yapısından dolayı temizleme ve parlatma işlemleri zor yapılmaktadır. Web sitemizde yer alan hizmetlerden biri olan granit silimi ile granit zeminler uzun ömürlü kullanıma sahip olmaktadır.

Web sitemizde yer alan hizmetlerimizi daha yakından inceleyebilir, bizimle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.