Kuruluşundan beri tecrübeleri çalışanlarıyla müşteri memnuniyeti kazanan bir firma olarak, cilalama sektöründe son teknolojiyi takip eden ekipman, birinci sınıf malzeme ve yüksek kaliteli işçilik ile çeşitli hizmetler sunmaktayız. Müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda ev ve diğer yaşam alanlarını güzelleştirmek adına birtakım uygulamalar yapmaktayız.

Sistre Cila ile Yaşam Alanlarınızda Temiz Bir Görünüme Kavuşun!

Parke bakımı ile ilgili bir terim olan sistre cila uygulamaları, yıpranmış ve aşınmış parke yüzeylerinin zımpara ve benzeri makinelerle ilk günkü haline dönüştürme işlemidir.

Parke ve Ahşap Parke Sistre Cila

Firmamızın hizmetlerinden olan parke sistre cila ile uzun ömürlü, parlak ve yeni görünümlü parkelere sahip olmak mümkündür. Devamlı basılarak ve dokunularak aşınmaya uğrayan ahşap yüzeyler de ahşap parke sistre cila uygulaması ile zemin üzerinde oluşan çizik ve lekeler temizlenmektedir.

Tozsuz Sistre Cila

Hangi ortam olduğunun önemi olmadan her alanın görsel olarak parlak ve yeni görünmesi ortama farklı bir hava katmaktadır. Yeni bir görünüm için eskiyen parkelerin temizleme işlemleri yeterli olmadığı için firmamızın hizmetlerinden olan tozsuz sistre cila işlemiyle deforme görünüm giderilerek yerine yeni ve temiz görünüm sağlanmaktadır.

Spor Salonu Sistre Cila

Spor salonlarının insanlar tarafından sıklıkla kullanılması nedeniyle yıpranması kolay olmaktadır. Web sitemize göz attığınızda yukarıdaki hizmetler gibi göreceğiniz spor salonu sistre cila uygulaması sayesinde temiz bir görünüm ve uzun süreli kullanım sağlanmaktadır.

Hizmetlerimizden Faydalanarak Ortamlarınızın Havasını Değiştirin!

Evlerde, ofislerde, kafelerde ve daha pek çok yerde kullanılan ahşap parkeler, kullanımından bir süre sonra yıpranmasından dolayı ahşap parke tamiri ile bakım ve onarım gibi işlemler yapılarak şık bir görünüme kavuşturulmaktadır. Bahçe, teras, havuz kenarı ve banyo içi gibi alanlarında kullanılan Deck malzemeler, Deck sistre cila & tadilat uygulamaları ile göz alıcı bir parlaklık ve kullanımın ömrünü uzatma avantajı sunmaktadır. Yine mutfak, banyo, yatak odası gibi evin her alanında ve işletmelerde kullanılan mermerlerde zaman içerisinde kalıntılar ve kirler ortaya çıkmaktadır. İlk günkü görünümü sağlamak için mermer silim uygulamaları yapılmaktadır.

Web sitemizde bulunan hizmetlerimizden faydalanarak siz de yaşam alanlarınızın havasını değiştirebilir, temiz ve göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.