Süper Toto Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu olan Trabzonspor'un bayrağı 1 Mayıs günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne  asıldı. Saat 11.20 sıralarında Trabzonspor bayrağının iplerinin bir kişinin kesmeye çalışmasına ait görüntülerin inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü  çalışma başlattı.

Olayın şüphelisi olan 'Rambo Okan' lakaplı, Okan Güler aynı gün Küçükçekmece ilçesinde yapılan çalışma sonucu yakalandı. Yakalanan şüpheli köprüdeki olayı gerçekleştirip gerçekleştirmediği sorulduğunda, köprüde bayrak iplerini kendisinin kestiğini beyan etti. Gözaltına alınan 'Rambo' lakaplı Okan Güler, Çengelköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Güler'in buradaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

SAHAYA FENERBAHÇE BAYRAĞI DİKMİŞTİ

Emniyetteki işlemleri devam eden Okan G. daha önce de birçok kez gündeme gelmişti. Okan G., 2002'de Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray-Samsunspor maçından kısa süre önce içeriye girerek  sahaya Fenerbahçe bayrağı dikmişti. Yanına yaklaşmaya çalışan görevlilere de bıçak sallamıştı.

MARATONDA BİRİNCİ OLMUŞTU

Rambo Okan, 2008'de yapılan 30. Avrasya Maratonu'nda 40-44 yaş kategorisinde 2 saat 48 dakikalık derecesiyle birinci olarak bir kez daha gündem olmuştu. Kupa ve madalya alarak herkesi şaşkına çeviren Rambo Okan'ın parkur dışına çıktığı ve kestirme bir yol kullandığı ortaya çıkmış ve derecesi iptal edilmişti.

POLİSİN SİLAHINI ÇALMIŞTI

Daha sonraki yıllarda, sahaya inerek futbolcuların bacağına sarılan, Aziz Yıldırım'ın istifası için çatıya çıkan Rambo Okan 2010'da yürekleri ağza getiren bir olaya imza attı. Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde yaşanan olayda Okan G., nöbet noktasındaki bir polisin MP5 tipi silahını çalmıştı. 30 mermisiyle çalınan silah sebebiyle statta  dahi arama yapılmıştı. Polisin alarma geçtiği olayda Okan G. uzun uğraşların ardından yakalanmıştı.