Araç kiralama hem bireysel hem kurumsal olarak en çok ihtiyaç duyulan hizmetler arasında başı çekiyor. Günlük ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması, işle ilgili gerekliliklerin yerine getirilmesi ya da tatillerde konforun artırılması için Carvento hem bireysel hem kurumsal araç kiralama çözümleri üretiyor. Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinde çıtayı yükselten Carvento ulaşım ihtiyacını her mevsim yüksek standartlarda karşılamayı sağlıyor.

Her ne kadar genel kanı araç kiralama hizmetlerine duyulan ihtiyacın yaz aylarında daha fazla olduğu yönünde olsa da aslında kış aylarında da araç kiralama hizmetlerine ciddi düzeyde ihtiyaç duyulur. Zorlu hava şartlarında işlerin aksamaması için ulaşım ihtiyacının kişi ya da işletme özelinde yönetilebilmesi çok önemlidir. Bunun yanı sıra uzun ve soğuk kış ayları da en az yaz ayları kadar eğlence potansiyeline sahiptir. Eğlenceyi, doğayla iç içe, spor ve huzur barındıran bir tatili kış aylarında doyasıya yaşamak için kış turizmine yönelenlerin sayısı giderek artmaktadır. Kayak tatiline ya da termal kaplıcaya giderken Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak unutulmaz bir tatilin ilk adımı haline gelebilir.

Ticari Araç Kiralamanın En Avantajlı Hali Carvento’da

Son yıllarda çeşitli nedenlerle araç fiyatlarında ciddi düzeyde artış yaşanması sonucunda hem bireysel hem ticari olarak araç satın alımı daha zor bir hale gelmiştir. Küçük, orta ya da büyük ölçekli olması fark etmeksizin işletmeler ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerine yönelerek araç satın alma gereksinimlerini ortadan kaldırmayı tercih etmektedir. Carvento ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetleri sunarak bireysel ve ticari müşterilerinin ulaşım ihtiyaçlarını konforlu, hızlı, güvenilir ve ekonomik fiyatlarla karşılamasında önemli bir rol üstlenir.

İşletmeler açısından çok önemli olan ticari araçların satın alınması günümüzde çok ciddi bir yatırım gerektirmektedir. Ticari araç satın almak için işletmeler yüklü bir sermayeyi buraya bağlamalı ya da kredibilitelerinden yararlanarak kredi yükünün altına girmelidir. Üstelik araç satın almanın yarattığı maliyetler yalnızca bununla da sınırlı kalmaz. Satın alınan aracın vergisi, sigortası, bakımı onarımı gibi sabit giderler de işletme açısından sabit masraf kalemleridir. Bu noktaları doğru bir şekilde değerlendiren farklı ölçeklerdeki işletmelerin tercihi hem operasyonel hem ekonomik yüklerini azaltmak için ticari araç kiralama ya da hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak olmaktadır.

Ticari araç kiralama ya da hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak işletmelerin vergi avantajından yararlanması konusunda da önemli bir konudur. Ayrıca işletmeler sermayelerini araç satın alımı için kullanmak gerekliliğinden kurtulurlar. Böylece gerek sermayelerini gerek bankalar nezdindeki kredibilitelerini işletmelerini büyütmek için kullanma imkanını elde edebilirler. Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak siz de markanın farklı tipte ve özellikte ticari ve hafif ticari araçlardan oluşan geniş araç filosu içinden, işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun araçları tercih edebilirsiniz. Bu sayede ulaşım ihtiyaçlarınızı en ekonomik fiyatlarla üstelik en kaliteli hizmetle karşılama imkanını elde edebilirsiniz.

Neden Ticari Araç Kiralamalıyım?

Ticari araç kiralama hizmeti kullanmanın işletmeler açısından birçok farklı avantajı vardır. Bunlar arasında en önemlilerden biri işletmenin araç satın almak için nakit sermaye ayırmak ya da kredi kullanmak gereksinimini ortadan kaldırmasıdır. Bu durumda işletmeler nakit sermayelerini ya da banka kredi limitlerini işletmelerini geliştirme amacıyla kullanabilirler. Araç kiralama birçok farklı amaçla ve yöntemle yapılabilir.

Bireysel ve ticari araç kiralamalarında hem kişiler hem işletmeler ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre en uygun araç kiralama hizmetinden yararlanmayı tercih ederler. Bununla birlikte ticari araç kiralama hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken farklı bir nokta vardır. Ticari araçlar, kullanım amaçlarına göre farklı belgelere sahip olmalıdırlar. Eğer kiralanan araçla turist taşıma hizmeti verilecekse araç ruhsatında, taşınabilecek maksimum yolcu sayısının belirtilmiş olması gerekir. Eğer bu bilgi belirtilmediyse K belgesine ihtiyaç duyulur.

Ticari yük taşımacılığı amacıyla yapılan araç kiralamalarında, araç ruhsatında yük kapasitesi ve eğer varsa yolcu sayısının yazılması zorunludur. Bununla birlikte yük taşıma amacıyla kiralanan ticari araçlarda K belgesi bulunma zorunluluğu yoktur. İşletmelerin bu tür belgelerin eksikliği nedeniyle çeşitli sorunlar yaşamaması için güvenilir, deneyimli ve profesyonel araç kiralama firmalarından hizmet almayı tercih etmeleri gerekir. Carvento müşteri memnuniyetini ve güvenliğini ön planda tutan bir marka olarak sergilediği hizmet anlayışıyla müşterilerinin sürecin herhangi bir aşamasında aksaklıkla karşı karşıya kalmasını engeller. Bu sayede sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alır.

Hafif ticari araç kiralama hizmeti farklı ölçekteki işletmeler tarafından kullanılabilir. Bunun için yapılması gereken, iş koluna ya da kullanım amacına uygun olacak şekilde istenilen yetki belgelerinin ibraz edilmesi ve araç kiralama koşullarının sağlanmasıdır.

Siz de ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden en uygun koşullarla, ihtiyacınızı karşılayacak özellikteki araçlarla ve ekonomik fiyatlarla yararlanmak için Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.