Çocuklu aileler, yeni evli çiftler, arkadaş grupları gibi farklı hizmet beklentileri içerisinde olan konukların tamamına uygun onlarca otele ev sahipliği yapan Alanya, bu olanaklarının yanı sıra doğa ile iç içe zaman geçirerek dinlenmek isteyen misafirleri için bungalovları ile kusursuz bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Hem doğa ile iç içe zaman geçirmek hem de eğlence dolu bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz en ucuz Alanya otelleri arasından seçiminizi yaparak, bütçenizi sarsmadan konforlu seçeneklere ulaşabilirsiniz.

Eğlence Dünyasına Bir Adım Uzaklıkta: Gold TwinsBeach Suite Hotel

Alanya Mahmutlar’da hizmet veren Gold TwinsBeach Suite Hotel, eğlence merkezlerine ve denize yakın konumu ile dikkat çekerken, uygun fiyatlı Alanya tatillerinde konforlu seçenekleri ile beğeni kazanmaktadır. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesisin, sade dekorasyona sahip 62 odası bulunmaktadır. Denize yalnızca 50 metre mesafede yer alan Gold TwinsBeach Suite Hotel’in özel plajı, denizi tercih eden konuklar için öne çıkarken, açık yüzme havuzu, sakin ve keyifli bir serinleme alternatifi yaratmaktadır. Her yaş grubundan konuğunu özenle ve Türk misafirperverliği ile ağırlayan tesiste, çocuk parkı, çocuk havuzu ve masaj hizmetleri gibi birbirinden özel seçenekler konukları beklemektedir. Cep dostu tatil planı yapıyorsanız, Gold TwinsBeach Suite Hotel’i mutlaka incelemeniz önerilmektedir.

Alanya’daki Eviniz Olacak: Palmen Apart Hotel

Alanya Obagöl’de konuklarını ağırlayan Palmen Apart Hotel, geniş daireleri ile kalabalık aileler için en uygun konaklama seçeneklerinden biridir. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesiste, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 20 daire hizmet vermektedir. Denize 100 metre mesafede yer alan otelde misafirler kısa bir yürüyüşün ardından halk plajına ulaşırken, 1 adet açık yüzme havuzu ise otelde geçireceğiniz sıcak yaz günlerini taçlandırmaktadır. Tesis bünyesinde hizmet veren restoran, günün tüm öğünlerinde konukları için seçkin lezzetler hazırlarken, bar bölümü serinletici içecekleri ile beğeni kazanmaktadır. Odaların içerisinde yer alan mutfak ve mutfak malzemeleri ise konuklara kendi yemeklerini hazırlama olanağı sunmaktadır. Ev sıcaklığında ve konforunda bir tatili, en uygun fiyatlarla yaşamak için Palmen Apart Hotel’i seçebilirsiniz.

Antalya’da uygun konaklama seçenekleri yönünden en zengin noktalar arasında yer alan Alanya’nın en konforlu otellerine tek tıkla ulaşmak isterseniz www.otelleri.net/ adresinden detaylı bilgi alabilir, otel seçiminizi yapabilirsiniz.