Gerçekten de, şekle veya yüksekliğe göre giyinmek için belirli bir kural yoktur. Ama daha uzun görünmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız pantolon modellerine göz atabilirsiniz.

Çizgili Pantolon

Daha uzun görünmek istiyorsanız, dikey şeritlere veya çizgilere sahip pantolonlar giyebilirsiniz. Dikey şeritler bir illüzyon yaratır ve gerçekte olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlar. Bunun dışında yatay çizgilerden kaçınmanız gerekir; çünkü olduğunuzdan şişman, geniş veya kısa görünebilirsiniz.

Yüksek Bel Jean Pantolon

Orta bel veya düşük bel yerine, yüksek bel jean pantolonlar alt bedeninizi uzun gösterirken, daha uzun bacaklarınız varmış gibi görünebilir. Bu modeli kadın basic tişört ile kombinleyip her zamankinden daha uzun görünebilirsiniz.

Bol Paça Pantolon

Çoğu kısa boylu kadın, kendilerini daha kısa gösterdiğine inanarak geniş paçalı pantolonlar veya bol paçalı pantolonlar giymekten çekinirler ama durum böyle değildir. Yüksek belli geniş paça pantolonlar, yırtmaçlı pantolonlar hatta kadın jean pantolonlar daha uzun görünmenizi sağlayacaktır.

Palazzo Pantolon

Dar paça stillerine kıyasla, bol pantolonlar giyerek  bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Palazzo pantolon gibi jean modellerini crop tişört ile tamamlayarak belinizin daha ince ve uzun görünmesini sağlayacak farklı kombinler oluşturabilirsiniz.

Mom Jean

Gündelik hayatta pantolon giymeyi seviyorsanız, yüksek bel mom jean pantolonlar sayesinde daha uzun görünebilirsiniz. Bu pantolon modelini topuklu ayakkabılar ile zenginleştirerek feminen görünümün yanı sıra bacaklarınızın olduğundan daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Flare Jean

Uzun boylu görünmek için seçeceğiniz pantolon stili asla kısa modeller olmamalıdır. Çünkü ayakkabının üst kısmında biten pantolon tarzları, bacaklarınızın kalın görünmesine neden olabilir. Ayakkabının kapanmasını sağlayan flare jean modellerini tercih ederek daha uzun görünebilirsiniz.

Yeni sezonun pantolon modelleri için https://www.nofilterbutik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.