Uzun hırka modelleri farklı zevklere hitaben renkleri ve de tasarımları ile her yaştan kullanıcının beğenisine sunulmaktadır.

Hem yaz hem de kış aylarında kadınların tercihi olan uzun hırkalar hemen hemen her dolapta yer alan modeller arasındadır.  

Hadise Giyim Uzun Hırka Modelleri

Hadise Giyim uzun hırka modelleri siyah, kırmızı, taş, ekru, krem, pudra, haki yeşil, hardal, gül kurusu, mint yeşili, saks mavisi, bisküvi rengi, bej, lila, vizon, camel, mor, gri, siyah, gümüş, yeşil, çağla rengi, mor ve melanj renkte standart, S, M, L ve XL bedenlerde bağlamalı, kemerli, garnili, ajurlu vb. olmak üzere birçok kumaş dokusunda tasarlanmaktadır.

Peluş, yün, triko, kadife gibi kumaş türlerinde de ürünleri bulunmaktadır. Hadise Giyim sitesinde yer alan hırka modellerine https://www.hadisegiyim.com.tr/kadin-hirka-modelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hadise Giyim

Hadise Giyim, 2001 yılından günümüze dek hazır giyim sektöründe başarılı işlere imza atmış ve günümüzde de bu başarısını korumaya devam etmektedir. Hem iç hem dış giyimde pek çok kullanıcının beğenisi kazanmıştır.