Türkiye genelinde 80’i aşkın noktada hizmet veren Volkswagen Yetkili Satıcı ve Servisler, satış sonrası hizmetleriyle Volkswagen aracınızın ilk günkü performansını korumasını sağlıyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle faaliyetlerini sürdüren marka; satış sonrası Volkswagen aracınızın periyodik bakım onarım işlemlerinden TÜVTÜRK muayenesi öncesi kapsamlı Check-Up’a kadar tüm hizmetleri Volkswagen Yetkili Servisler aracılığıyla araç sahiplerine sunuyor. Volkswagen aracınız ile ilgili ayrıntılı bilgi ve danışma hizmeti ise yetkili servise gitmeden Volkswagen Görüntülü Görüşme servisi ile sağlanabiliyor.

Volkswagen Görüntülü Görüşme hizmetinin en büyük avantajlarından biri herhangi bir görüntülü görüşme uygulaması indirmenize gerek olmaması. Akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet üzerinden görüntülü görüşme randevu talep formunu doldurmanız yeterli. Web tarayıcınıza https://goruntulugorusme.vw.com.tr adresini yazıp talep formuna ulaşabilir ve Volkswagen satış danışmanlarından kolayca randevu alabilirsiniz. Ultra yüksek ses ve görüntü kalitesi sayesinde Volkswagen showroom’lara gitmeden evinizin konforunda hayalinizdeki Volkswagen araç hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz.

Volkswagen Görüntülü Görüşme Nasıl Yapılır?

Volkswagen Görüntülü Görüşme hizmetinden faydalanmak için öncelikle görüntü görüşme randevu formu doldurmanız gerekiyor. Bu hizmet sayesinde alanında uzman Volkswagen satış danışmanları ile kolaylıkla iletişim kurabilir, aracınızla ilgili her türlü bilgi ve yardıma kolaylıkla erişebilirsiniz. Volkswagen görüşmeli randevu formunu doldurmak için öncelikle aracınızın modelini girmeniz gerekiyor. Golf görüntü görüşme randevusu için araç modelleri segmentindeki Golf; T-cross görüntülü görüşme randevusu için T-Cross; Tiguan görüntülü görüşme randevusu için Tiguan butonunu işaretlemelisiniz.

Aracınızın modeline göre işaretleme işlemini gerçekleştirdikten sonra görüntülü görüşme yapmak için bağlanmak istediğiniz yetkili satıcıyı harita üzerinden işaretlemeniz gerekiyor. Haritadaki Volkswagen yetkili satıcıları arasından size en uygun olanı işaretlediğinizde ekrana yetkili satıcının adresi ve iletişim numarası geliyor. Bu işlemin ardından “Devam Edin” butonuna tıklamalısınız. Yeni gelen ekranda yüz yüze görüntü yapmak istediğiniz tarihi seçebilirsiniz. Daha sonra “Devam Edin” butonuna tıklayarak görüşme saatini belirleyebileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Görüşme saatinin yer aldığı ekran üzerinden sizin için uygun olan saati seçerek “Devam Edin” butonu ile bir sonraki sekmeye geçebilir yani görüşmeyi yapacak uzman Volkswagen satış danışmanları ile iletişim kurabilirsiniz.

Görüntülü görüşme için bağlanmak istediğiniz Volkswagen satış danışmanını ekran üzerinden seçtikten sonra “Devam Edin” butonuna tıklayarak iletişim bilgilerinizin yer aldığı bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Bu adımda adınız, soyadınız, e posta adresiniz ve telefon numaranızı yazabileceğiniz bir ekran bulunuyor. Ayrıca satış temsilcisine iletmek isteyebileceğiniz bir mesajınız var ise “Mesajınız” bölümüne yazabilirsiniz. Bilgilerinizi ve varsa özel mesajınızı girdikten sonra “Kişisel Verilerin İşlenmesine Yönelik Açık Rıza Beyanı” ve “Elektronik Ticari İleti Gönderimine İlişkin Onay” butonlarını tıklayarak görüntülü görüşme randevusu işlemini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz randevu bilgilerine ait formun çıktısını almak için “Yazdır” butonunu da tıklayabilirsiniz.

Volkswagen Görüntülü Görüşme uygulaması sayesinde Volkswagen yetkili satıcılarına gitmeden istediğiniz Volkswagen araç hakkında detaylı bilgilere ulaşmanız mümkün. Tıpkı yetkili bayideymişsiniz gibi ilgilendiğiniz Volkswagen araçları hakkında görüntülü bir şekilde bilgi alabilir, uzman satı danışmanlarından beğendiğiniz araç hakkında en ince detayları öğrenebilirsiniz. Araç tanıtımını yapan satış temsilcisine tüm sorularınızı yöneltebilir, aracın stok durumu, fiyatı ve ödeme koşulları gibi güncel konularda bilgi alabilirsiniz.

Dijital müşteri deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyan Volkswagen Görüntülü Görüşme hizmeti sayesinde dilediğiniz yerden, dilediğiniz zaman yetkili satıcılardan bilgi almanız mümkün hale geliyor. Siz de beğendiğiniz Volkswagen araç ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları görüntülü görüşme hizmeti ayrıcalıklarından faydalanarak sorabilir, ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.