Yağlı boya dokulu tablo, klasik anlamdaki yağlı boya tablolarına oldukça benzerdir. Ancak buradaki temel fark, tablo yapılmadan önce tuvale baskının gerçekleştirilmesidir. Baskı sonrasında ressam, tablonun geri kalan kısmını yağlı boya ile tamamlar. Bu şekilde yapılan tabloda sonuç ise tek kelimeyle mükemmeldir.

Tablolife, yüzlerce farklı seçeneği sizlere sunmaktadır. Burada bahsedilen tabloları evinizin istediğiniz bölümünde kullanabileceğiniz gibi iş yeriniz veya ofisinizde de kullanabilirsiniz. Bazen iç dünyanızın adeta bir yansıması olurlar, bazen de gelen misafirlerinize bir mesaj verirler. Soyut mesajları başarı ile taşıyan bu tablolar ile kendinizi yansıtmanın imkanını bulacaksınız.

Yağlı boya ile yapılan bu tablolarda duygular, adeta renklerle birlikte canlanır. İlk bakışta fark edilen anlam ile zaman içinde oluşan anlam arasında ciddi farklar olabilir. Bazen tabloda koşan bir atın yansıması, bazen uzayan kaktüsler sizi etkiler.

Kanvas Tablo Farkını Görün

Kanvas tablo, özel baskılarla oluşturulan tablolardır. Klasik bir fotoğraf karesi ile benzerlik gösterseler de, aslında çok daha farklıdırlar. Özel baskısı sayesinde renklerinde uzun yıllar bir değişim olmaz. İlk anda gördüğünüz renkleri ve detayları yıllar sonra dahi görebilirsiniz.

Kanvas tabloları, klasik tablolardan daha farklıdır. Özellikte çok parçalı olan seçenekler ile ev, iş yeri, kütüphane veya benzeri alanlarda farklı bir etki oluşturabilirsiniz. Tercih edeceğiniz tablo ile ortamın havasını tamamen değiştirebilir ve ortama farklı bir hava katabilirsiniz. Kanvas tabloların farklı çeşitlerinin olması, istediğiniz türden tabloyu kolaylıkla bulmanıza imkan verecektir.

Kanvas tablolarda bazen tarihi bir şahsiyeti, bazen de özel bir manzarayı duvarınıza asma imkanı yakalarsınız. Bunun haricinde yağlı boya ile yapılmış gibi görünen kareler de seçenekler arasındadır.

Tablolife: Sanatı Evinize Getirin

Tablolife, farklı özellikteki tablolara kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan özel bir adrestir. Birbirinden farklı yüzlerce farklı seçeneğin bulunması, istediğiniz seçenekleri rahatlıkla bulmanızı sağlar. Site içerisindeki seçenekler arasında gezerken dahi etkilenecek ve tablolarda kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

Tablolife tarafından sizlere sunulan tabloların boyutları farklılık gösterir. Her tabloda boyutlara ilişkin detaylar vardır. Seçim yaparken bu hususa dikkat etmeniz çok önemlidir.