Kişiye Özel Bebek Hediyeleri

Özel olarak bebek tulumları, günümüzde en popüler ve bebeklerin büyüme çağında en çok ihtiyaç duyacakları uyku dönemlerinde onların ihtiyaçlarını karşılar niteliktedir. İsimli bebek tulumu modelleriyle beraber bebeğe özel bir tulum yaptırabilir, nakışlı şekilde isminin yazılı olduğu seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Elbette yastık, masa örtüsü ya da çeşitli kıyafetlerde de yine isme özel olarak ürünler yaptırabilirsiniz. Bu ürünlerin genelinin keten ve pamuk olması, bebek sağlığı açısından önemli olduğunu da unutmamanız gerekmektedir.

Bebek Hediye Sepetleri

Yeni dünyaya gelen bebekler için özel olarak hediye sepetleri bulunmaktadır. Tüm ihtiyaç halinde olan ürünler, bir sepet halinde satılır ve doğum hediyesi olarak da bebeklere özel sunulabilir. Banyo ürünlerinden tutun da gün içerisinde giyeceği mavi veya pembe renklerde şapka, eldiven, zıbın vb. tüm ihtiyaçlar tek sepet içerisinde toplanmaktadır. Bu şekilde de birçok bebek hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kız – erkek ayrımına göre hem renk farklılığı hem de çeşitli desenler arasında seçim yaparak, tüller ve kurdelelerle süslenmiş olan hediye sepeti satın alarak hediye alım işlemlerinizi başarıyla tamamlamış olabilirsiniz.

Tüm bu alternatiflerin yanında bebeğin isminin yazılı olduğu ( eğer daha önce biliniyorsa ) bir adet bebek battaniyesi de güzel hediyeler arasında yer alır. Battaniye siparişini online verebilmek için tıklayınız.