ANKARA (AA) - Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER) Alo 157, 2017 Avrupa İletişim Merkezleri ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri Yarışmasında, "Jüri Özel Ödülü" ile "En Çok Beğenilen Çok Dilli İletişim Merkezi Ödülü"nü aldı.

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl İngiltere'nin başkenti Londra'da 17'ncisi düzenlenen Avrupa İletişim Merkezleri ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri (ECCCSAs) Zirvesinde 64 ülkeden bin 100 katılımcı yer aldı.

Finale kalan 17 ülkenin 124 projesi arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda, YİMER Alo 157, "Jüri Özel Ödülü" ile "En Çok Beğenilen Çok Dilli İletişim Merkezi Ödülü"nü kazandı. YİMER'e ödülü, Londra'da düzenlenen törenle verildi.

Birleşik Krallık Çağrı Merkezi Yönetim Derneği Üst Yöneticisi ve Avrupa Çağrı Merkezi Organizasyonları Konfederasyon Başkanı Ann Marie Stagg, ödül töreninde, YİMER Alo 157'den bahsederken, Göç İdaresi Genel Müdür Vekili Abdullah Ayaz da YİMER Alo 157 olarak gösterdikleri çabaların karşılığını ödüllerle aldıklarını vurguladı.