HAKKARİ (AA) - Yüksekova Emniyet Müdürlüğü, bedensel engelli 10 çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.

Terörle mücadelede başarılı çalışmalar yürüten İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan da sosyal projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce engellilere dağıtılmak üzere 10 tekerlekli sandalye temin edildi.

Sandalyeler, Polisevi'ne gelen engelli ailelerine, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ile polis ekiplerince teslim edildi.

Engelli aileleri ile bir süre sohbet edip çocuklarla yakından ilgilenen Kaşıkçı, burada yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi konusunda devletin tüm kademelerinin çalışma içinde olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Engellilerimize evde eğitim veriyoruz ya da evden alıp okulda eğitimlerini devam ettiriyoruz. Bizim feda edecek hiçbir ferdimiz yok. Amacımız yediden yetmişe herkese en iyi hizmeti göstermektir. Bu anlamda Emniyet Müdürlüğümüz 10 tekerlekli sandalye temin etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gönül ister ki hiç kimsenin bir sandalyeye ihtiyacı olmasın."

Engelli aileleri ve çocuklar da duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür etti.