Adalet, Milli Eğitim, Bayındırlık ve İskân, Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri, Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Altıncı Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzman Dr. Sema Baloğlu atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık, Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme ve Yaygınlaştırma Dairesi Başkanlığına Hüseyin Aktürk getirildi. Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığına Celalettin Alkan, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Orhan Deligöz, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine ise Enginer Birdal atandı. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliklerine ise Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ile Yükseköğretim Kurulu Üyesi ve Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yavuz Atar atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Hakan Doğanay görevlendirildi.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ordu İl Müdürlüğüne Musa Sağlam'ın, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine ise Ekrem Yüce'nin ataması yapıldı.

Ayrıca, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Biyokimya Üyeliğine, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sadık Söğüt'ün görevlendirilmesi kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.(ANKA)
(YE/ÖMR)