AA

ŞIRNAK - Şırnak'ın Cizre ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesindeki ailesini ziyarete giden bir anne ile 2 çocuğundan 4 gündür haber alınamadığı bildirildi.        

Kayıp kadının eşi Cihan Budık, yaklaşık bir hafta önce eşi Zeynep Budık'ın oğulları Nimet (6) ve Orhan Doğan Budık (2) ile Nusaybin'de yaşayan ailesini ziyaret etmek için evden ayrıldığını söyledi.        

Eşi ve çocuklarının, ailesinin yanında 4 gün kaldıktan sonra, Cizre'deki evlerine dönmek üzere Nusaybin'den ayrıldığını anlatan Budık, o günden bu yana eşi ve çocuklarından haber alamadığını kaydetti.

Budık, olayı savcılık ve polise ilettiklerini de ifade ederek, şöyle dedi:        
''4 gün önce ailesinin evinden ayrılan eşim ve çocuklarımdan haber alamıyoruz. Eşimle ailevi bir sorunumuz yoktu. Birbirimizi severek evlendik. Geçtiğimiz hafta ailesini ziyaret etmek üzere 2 oğlumuzla evden ayrıldı. Ailesinde 4 gün kaldıktan sonra eve geri dönmek için ailesinin evinden ayrıldı. O günden sonra kayıplar. Eşimin telefonu açık, zaman zaman telefon açıyoruz. Telefona başka şahıslar çıkıyor ve bizi tehdit ediyorlar. Telefon açık olmasına rağmen savcılık bir haftadır yerlerini bulamadı. Eşim ve çocuklarımın bulunmasını istiyorum. Kaçırıldıklarından şüpheleniyorum.''