Baro Başkanı Av. Veli Küçük, töreni Covid-19 pandemisinin gerektirdiği şekliyle sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, zorlu süreci başarıyla atlatan ve mesleğe adım atan tüm meslektaşlarını tebrik etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada; “Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde ruhsatını alan genç meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki meslek hayatları boyunca hakka, hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak, meslek ilke ve kurullarına uyacaklardır. Dünyada ne olursa olsun, biz avukatlar her zaman adaletin peşinde ve haktan yana olacağız. Kendilerini yetiştiren üstatlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Genç avukatlara; Özgür Ozan Demir, Fadime Kılıç, Altay Sönmez, Gizem Nur Abuzaroğlu, Vahide Nur Beyaz, Melek Ağnır, Muhammed Altındağ, Ali Yasin Kılınç, Orhan Yıldız, Muhammed Yakup Sofuoğlu, Yasin Büyüktolu, Duriye Benek, Hasan Anıl Koç, Melek Kartal, Mustafa Furkan Yılmaz ve Mustafa Furkan Yılmaz

Avukatlık yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek mesleğe adım attılar.

Genç avukatlara cübbelerini ;  Av. Bülent Maraklı, Av. Prof.Dr. Mustafa Topaloğlu, Av. Şule Topaloğlu, Av. Beyzanur Gerger, Av. Ahmet Faruk Ulaş, Av. Elif Doğan Türkmen, Av. Merve Yel, Av. İsa Ayanoğlu, Av. Furkan Kılıç, Av. Ülkü Tolunay, Av. Ömer Daşbaş, Av. Ece Güneyli, Av. Ceren Sümer Cilli ve Av. Osman Olcay tarafından giydirildi.

Mesleğe adım atan genç meslektaşlarımız da, baromuza, meslek üstatlarına ve ailelerine teşekkür ederek "adaletin tecellisi ve insan haklarını savunacaklarına” dair söylemde bulundular.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.