‘DAVAYI KAYBETTİK’

Olay, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeolaba Mahallesi 2173 Sokak üzerinde yer alan özel bir kolejde meydana geldi. Kolej yöneticisi Recep K. ve Veysi K.'nın babası Bilal K., iddiaya göre "Bizi iyi savunmadın, o yüzden davayı kaybettik” diyerek şirket avukatı Semih G.'yi silahla yaraladı.

AVUKATA TEHDİT

Olay öncesi toplantıya katılmak için koleje giden avukat Semih G., kolej bahçesinde Bilal K. tarafından tehdit edildi. Avukat Semih G. uzaklaşmak maksadıyla okula girerken Bilal K. tarafından arkasından vurularak ayağından yaralandı.

Silah sesini duyanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla birlikte kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan avukat Semih G., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kolej içerisinde bir adet boş kovan buldu. Boş kovan ve deliller incelenmek üzere olay yeri inceleme ekipleri tarafından toplandı.

Atardamarı hasar alan ve ayağında iki kırık oluşan avukat Semih G.'nin hayati tehlikesinin geçtiği ve tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Avukat Semih G.’yi tabanca ile ayağından yaralayan ve olay yerinden kaçan Bilal K.'nın bir süre sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Zanlı Bilal K.'nın tutuklanmasına karar verildi.